IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Unsuz Vişneli Cheesecake (Low Carb, Glutenfree) Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
21 Ocak 2017 13:14
PySSyCaT
Unsuz Vişneli Cheesecake (Low Carb, Glutenfree)


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Tarifi İçin Malzemeler

Yarım kilo labne (az yağlı)
5-6 tatlı kaşığı şeker (veya 5-6 adet tatlandırıcı)
1 yumurta
Yarım paket sade vanilyalı puding tozu (yada 1 tatlı kaşığı mısır nişastası ve bir paket vanilya)
2-3 yemek kaşığı su
1 yemek kaşığı pembe toz içecek
1 kâse dondurulmuş vişne (mevsiminde taze de olur)

Nefis Unsuz Vişneli Cheesecake (Low Carb, Glutenfree) Tarifi Yapılışı

Öncelikle tatlandırıcı/şeker ve puding tozunu karıştırma kabımıza alıp biraz su ile eritiyoruz. üzerine yumurtayı kırıp karıştırıyoruz. Labnesini ilave edip krema haline gelene kadar karıştırmaya devam ediyoruz. 2-3 yemek kaşığı karışımdan alıp ayrı bir kâseye koyup üzerine pembe toz içecek ekleyip karıştırıyoruz. Tabanda farklı bir görüntü sağlamak için. Pembe karışımı tepsimizin tabanına sürüp özerine vişneleri dağıtıyoruz. En son üstüne kalan karışımı döküp düzlüyor ve 200 derece fırında 45 dakika pişiriyoruz.





aLinti..



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı