21 Ocak 2017 13:14 | |
PySSyCaT | Unsuz Vişneli Cheesecake (Low Carb, Glutenfree) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Tarifi İçin Malzemeler Yarım kilo labne (az yağlı) 5-6 tatlı kaşığı şeker (veya 5-6 adet tatlandırıcı) 1 yumurta Yarım paket sade vanilyalı puding tozu (yada 1 tatlı kaşığı mısır nişastası ve bir paket vanilya) 2-3 yemek kaşığı su 1 yemek kaşığı pembe toz içecek 1 kâse dondurulmuş vişne (mevsiminde taze de olur) Nefis Unsuz Vişneli Cheesecake (Low Carb, Glutenfree) Tarifi Yapılışı Öncelikle tatlandırıcı/şeker ve puding tozunu karıştırma kabımıza alıp biraz su ile eritiyoruz. üzerine yumurtayı kırıp karıştırıyoruz. Labnesini ilave edip krema haline gelene kadar karıştırmaya devam ediyoruz. 2-3 yemek kaşığı karışımdan alıp ayrı bir kâseye koyup üzerine pembe toz içecek ekleyip karıştırıyoruz. Tabanda farklı bir görüntü sağlamak için. Pembe karışımı tepsimizin tabanına sürüp özerine vişneleri dağıtıyoruz. En son üstüne kalan karışımı döküp düzlüyor ve 200 derece fırında 45 dakika pişiriyoruz. aLinti.. |