IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Güveçte Mantarlı Tavuk Nasıl yapılır Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
02 Mayıs 2018 00:11
Funda
Güveçte Mantarlı Tavuk Nasıl yapılır


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler:
600 gr. Tavuk göğsü
200 gr. mantar
1 adet soğan
2 diş sarımsak
4 adet yeşil biber
4 adet domates
100 gr. rendelenmiş kaşar peyniri
1 çay bardağı sıvı yağ
Tuz ve baharat

Yapılışı:
Piliç etini kuşbaşı doğrayalım.
Bir tencereye, sıvı yağı koyarak ince doğranmış soğan ve ince doğranmış sarımsağı ilave edelim.
Pembeleşinceye kadar kavurup, tavuk etlerini ilave edelim.
Tavuklar kızarınca, doğranmış biber, ve dörde bölünmüş mantarları ilave edelim.
3-4 dakika kavuralım. Kuşbaşı doğranmış domatesleri, baharatları, suyu, ve tuzunu katalım.
Yemeğimizi 10 dakika kadar kaynattıktan sonra, güveç kaplarına dökelim.
Üzerine rendelenmiş kaşar peynirini serpiştirelim.
180 dereceli fırında 20-25 dakika kadarr pişirip sıcak servis yapalım.
Afiyet Olsun…

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı