IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Kuru İncir Reçeli Tarifi Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
08 Ekim 2018 19:58
NarÇiçeği
Cevap: Kuru İncir Reçeli Tarifi

gul_perisi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ögrensen de yesek narco. koca yaz yedin bahceden patilerinle:Emoji Smiley-04: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Emoji Smiley-14:

Valla ya babaannenin harika incirlerine giderdi bu tarif yerdik afiyetle :p
Seneye artık kısmet
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
08 Ekim 2018 17:45
gul_perisi
Cevap: Kuru İncir Reçeli Tarifi

ögrensen de yesek narco. koca yaz yedin bahceden patilerinle:Emoji Smiley-04: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Emoji Smiley-14:
08 Ekim 2018 15:47
Tanem
Cevap: Kuru İncir Reçeli Tarifi

Hesna Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Nasıl lezzetli nasıl

Ewet ben ki incir sevmezdim bana inciri sevdirdi bu recek canim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
08 Ekim 2018 15:39
Hesna
Cevap: Kuru İncir Reçeli Tarifi

Nasıl lezzetli nasıl
08 Ekim 2018 15:35
Tanem
Kuru İncir Reçeli Tarifi

Kuru İncir Reçeli Tarifi İçin Malzemeler
Yarım kilo kuru incir
2, 5 su bardağı su
2 su bardağı şeker
2 yemek kaşığı limon suyu
Kuru İncir Reçeli Tarifi Yapılışı
İlk olarak incirleri ince ince doğruyoruz.
Sonrasında üzerine şekerimizi suyumuzu ekleyip 2 saat bekletiyoruz.
Bekletiğimiz incirimizi ocağa alıp kaynayana kadar yüksek ateşte ve kaynadıktan sonra kısık ateşte kaynatıyoruz.
30 dakika kısık ateşte pişirdikten sonra 2 yemek kaşığı limon suyunu ekleyip 5 dakikka kadar kaynatıp altını kapatıyoruz.
Soğuduktan sonra kavanozlara koyabilirsiniz. Afiyet olsun!

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı