IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Kestaneli Hindi fume Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
18 Aralık 2018 10:33
Beatrice
Kestaneli Hindi fume

MALZEMELER
4 dilim hindi füme
Yarım kg kestane
1’er adet havuç ve elma
Yarım limonun suyu
Yarım demet dereotu
İki buçuk çorba kaşığı krema
1 adet tavuk göğsü
2 çorba kaşığı sıvıyağ
1’er tutam tuz, karabiber ve tarçın

YAPILIŞI
KESTANELERE bıçakla çizikler atıp bir fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişirin. Kabuklarını soyun ve iyice ezin. Havucu jülyen doğradıktan sonra 1 çorba kaşığı sıvıyağda soteleyin. Diğer taraftan elmayı soyup rendeleyin. Üzerine limon suyu ekleyip karıştırın. Bir kasede kestane, havuç, elma, tuz,
karabiber, tarçın ve ince kıyılmış dereotunu karıştırın. Kestaneli karışıma kremayı yavaşça ilave edin. Tavuk göğsünü 4 ince dilim olacak şekilde kesin. Hindi fümenin üzerine 1 adet tavuk dilimi yerleştirin. Hazırladığınız kestaneli harçtan biraz koyup, sarma yapar gibi sarın. Açılmaması için kürdanla tutturun. Kalan malzemeyi de aynı şekilde hazırlayın. 1 çorba kaşığı sıvıyağ ile fırın tepsisini yağlayın ve hazırladığınız tavuk sarmaları yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı