07 Şubat 2019 22:37 | |||||
Sindy | Cevap: ŞAMBABA TATLISI
Tanem hanım, düşünceniz yerine geçti yemiş kadar oldum. mersi çok zarifsiniz. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
07 Şubat 2019 22:35 | |||||
Tanem | Cevap: ŞAMBABA TATLISI
Hanımefendi buyrun gelin ben size ikram edeyim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
07 Şubat 2019 22:30 | |||||
Sindy | Cevap: ŞAMBABA TATLISI Ah bu tatlıya bayılırım. Olsa da yesem. Avucumu yalıyım. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
07 Şubat 2019 22:19 | |||||
Tanem | ŞAMBABA TATLISI Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Şambaba Tatlısı tarifi için malzemeler 2 su bardağı un Yaklaşık 1 su bardağı ılık su 2 yumurta Yarım paket yaşmaya 1 tatlı kaşığı tozşeker 1 tutam tuz 1 çorba kaşığı sıvıyağ Şerbeti için Bir buçuk su bardağı tozşeker 3 su bardağı su 1 paket vanilya Üzerine Hindistan cevizi Şambaba Tatlısı Nasıl Yapılır Yapılışı,Maya ve şekeri ılık suda eritin diğer malzemeleri ekleyip karıştırın.Küçük kek kalıbını yağlayıp şeker serpiştirin ve hamurdan çok tepeleme olmadan 1'er yemek kaşığı kalıba paylaştırın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. u şekilde 30 dakika bekletip 150 derecelik fırında kızarana dek pişirin (fırın ısısı değişebilir her fırın aynı pişirmiyor siz alışık olduğunuz gibi ayarlayın).Fırından çıkan tatlıları iyice soğuyup sertleşene dek bekletin bu arada şerbeti kaynatın.Tatlıları kaynamakta olan şerbetin tenceresine alıp çekmesini bekleyin çekip çekmediğini anlamak için tam ortasından dibine kadar bıçak batırın yeterli yumuşaklığı gelince servis tabağına alıp tercihen kaymakla yoksa hindistancevizi ile süsleyin... Afiyet Olsun. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |