IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Konu: Bitter Life .. Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
12 Temmuz 2019 18:25
CLasS
Cevap: Bitter Life ..

Ben daima insanların iyi olması için çabaladım. Tutunacak tek dalı kalmayan insanlara görmesi için göz, duyması için kulak, konuşması için yoldaş oldum, Ama en çok da dinleyeni oldum. Hiç bir zaman yenildiğimi belli etmedim hep uğraştım kendimden ödün verdim, Yanlış anlaşıldığım halde daha iyi olsun güçlü olsun diye karşılık beklemeden güzel sevmeye çalıştım. Asla yaşadıklarını yargılamadım, iyileşene kadar yanında oldum. Fakat beni yargılayanlar oldu umudumdan, Suçlayanlar oldu değerimden vazgeçmedim. Kırıldım, Dağıldım, Yalnız kaldım yine de sustum. İyi bir insansın diyenlere inat insandım ben, Çünkü iyilik de kötülük de bulaşıcı, Kime ne ettiğini aldandığın zaman öğreniyorsun.

O yüzden sen, Sen ol tutunacak dalı kırma. Sevgiye aç insanlar olur, Değer ver. Arkadaşı ol, Ailesi ol, ama asla pişmanlığı olma.

Eğer ki birgün aynı hislere sahip olursak eğer, elinden birşey gelmeyeceğini bilsen de çabalamaktan asla vazgeçme. İnsanlık kökünden bitmedikçe Elinden tut..
02 Temmuz 2019 21:23
KartaL
Cevap: Bitter Life ..

Bazen öyle dalıp dalıp gideriz Uçsuz bucaksız boşluklara Ve İçimizdeki boşluğu doldurmaya çalışırız, Daldıkça derinleşen o korkunç karanlıkta... Yüzümüzde eski bir gülümseme İçimizde çektikçe derinleşen Eskimeyen bir kederle!...
02 Temmuz 2019 21:13
CLasS
Cevap: Bitter Life ..

Unuttum diyorum, Bitti geçti. Ufak bir fırtınaydı çatıları uçurdu gitti.

Sonra yine başlıyor korkarak kaçtığım o fırtına, Tekrar başlıyor kalbimin derinliklerinde hissettiğim dolu yağışı.
Ah diyorum, hiç mutlu olamayacak mıyım ben? Gözlerimi kapatıp Fırtınanın canımı yakmasına izin veriyorum resmen, Kaçsam fayda etmeyecek bunu bildiğimden umursamıyorum.

Ve;

Sessizce paramparça olup Uçup Gideceğim anı bekliyorum..
02 Temmuz 2019 20:48
oMeN
Cevap: Bitter Life ..

Keşke hatırlanacak güzel şeyler bıraksaydın..Keşke seni iyi biri olarak hatırlayabilseydim. En azından kalbimi bu kadar kırmasaydın, Umarım bir gün bana yaptıkların aklına gelir ve pişman olursun..Umarım neleri kaybettiğini görürsün. Umarım birgün beni anlarsın.. Sana acı çektirenleri değil senin için hayatını verenleri görürsün..
06 Haziran 2019 20:27
oMeN
Cevap: Bitter Life ..

Ustaya sormuşlar herşeyi kaybettik ne yapacağız
Üstad cevap vermiş çay koy baştan başlayacaz
(kalkmasını bilirsen çok daha güçlü olursun)

ßen bir ağacım ; Sizlerde Dallarım. Sanmayın ki dalınızdan kopamazsınız, Rüzgarın gelmesini beklemeden kırar atarım..
05 Nisan 2019 00:13
CLasS
Cevap: Bitter Life ..

Bazı şeyler konuşulmuyor Bazen bırak konuşmayı kendinden başka hiç kimsenin okumadığı deftere dâhi birşey yazamıyorsun. Dışarıdan çok güçlü göründüğün anlar oluyor içinde yavaş yavaş nelerin yıkıldığını birtek kendin biliyorsun. Ben aslında güçlü değilim sadece anlatamıyorum..
01 Nisan 2019 18:29
oMeN
Cevap: Bitter Life ..

Ya biz yanlıştık, ya siz doğru. Çıkarı yoktu bu hayatın Zamansız gelen bir gemi gibi. ßiz son limanlara alışkın olduk Her zaman Hayat bu dediğimiz gibi. Ve yine Şairin dediği gibi Aklımızdan çıkmadı bu şaheser kelimeler ; Sevmeye layık olmayanı hatırlayarak değerli etmeyeceksin, Dönmekmi istiyormuş bir şans daha vermeyeceksin. Ne güzelde demiş Sevgi Yürekli olana yakışır diye, Onun içindir ki Yüreği oLmayanın kalbini Kırmasına Asla Müsade etme..Zira Sen seni sevmeyeni ve 1 saniyede unutanı 2 Saniyeyle asla Şereflendirmeyeceksin..
01 Nisan 2019 12:28
CLasS
Cevap: Bitter Life ..

Küçük şeylerle mutlu olmayı öğrettiler bize, Ne her gördüğümüzü isterdik Ne de her istediğimiz olurdu. Biz varlığa şükür yokluğa sabreden çocuklardık.

Cam gibi Çocuklardık, Kırdılar Keskinlestik be
09 Şubat 2019 11:38
CLasS
Cevap: Bitter Life ..

Hiç bir zaman dokunamadığın beden de aşk yaşıyor isen ve tüm imkansızlıklara rağmen bir gün belki kavuşuruz diyorsan içinden, Bakıp bakıp "Ulan Ben Senin Neyini Sevmişim" sorusuna cevap vermiyorsan eğer Yalnız değilsin. Bak Bende Burdayım..
05 Şubat 2019 13:05
oMeN
Cevap: Bitter Life ..

Çok seviyorsun onu değil mi? Çok derdin var. O yüzden burdasın. Canın çok yanıyor değil mi? Çok acı çektin. Belki sevdiğini kaybettin, belki de terk edildin, belki kavuşamadın, belki çocukluğun gitti, belki sevilmedin yalnızsın. Her ne olursa olsun seninde acın var. Acını gizleme. Gizlersen insanlar seni kalpsiz sanar, daha çok üstüne gelir. Sevgini gizleme, hissettir ki anlasın. Sessiz kalma, sessiz kalma ki onları suskunluğuna alıştırma. En önemlisi yapamam deme! Yaparsın. Dayanırsın. Sen bu yükü kaldırırsın. Neden biliyor musun? Çünkü sen çok güçlüsün. Neler yıkmadı seni? Bunlar mı yıkacak? Direnmen gerekiyor. Yaşaman gerekiyor. Vazgeçmememiz gerekiyor.
Bu Konuda 10 fazla Cevap bulunuyor. Bütün Cevapları görmek için buraya tıklayın.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı