IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Buzluk Pastası Tarifi Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
23 Eylül 2019 16:03
mCx
Buzluk Pastası Tarifi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Buzluk Pastası Tarifi İçin Malzemeler
• 1 paketkakaolu petibör bisküvi
• 1 pakettoz krem şanti (sade)
• 1 su bardağısoğuk süt
• 1 adetmuz
• 1 adetkivi
• 2 yemek kaşığıdamla çikolata
Sosu için:
• 4 yemek kaşığıtoz çikolata sosu
• 1 su bardağısüt
• 1 tatlı kaşığıtoz antep fıstığı
Buzluk Pastası Tarifi Nasıl Yapılır?
1. Krem şantiyi bir bardak sütle iyice katılaşana dek, bir mikser yardımıyla çırpın ve derince bir kaba alın.

2. Üstüne bisküvileri elinizle parçalayarak ufalayın.

3. Muzu ve kiviyi küçük küçük doğrayıp ekleyin, damla çikolatayı da ilave edin.

4. Güzelce karıştırın.

5. Bir kaseyi streç filmle kaplayın.

6. İçine hazırladığınız karışımı boşaltın, buzlukta bir gece beklettikten sonra servis edeceğiniz zaman çıkartıp bir servis tabağın alın.

7. Çikolata sosu bir bardak sütle sürekli karıştırarak pişirin ve kaynamaya başladıktan sonra 3 dakika daha ateşte karıştırıp, altını kapatın.Tamamen soğuyana dek ara ara karıştırıp, kabuk tutmasını engelleyin.

8. Pastanızın üstüne soğumuş olan çikolata sosu gezdirin, antep fıstığı ile süsleyerek servis edin.


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı