IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: BUĞLIR AŞI (ADIYAMAN) Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
22 Ocak 2021 14:11
AntepLi
Cevap: BUĞLIR AŞI (ADIYAMAN)

Tavuk haşlama ile et ilava edilir üzerine karabiber ile lezzetli olur.
22 Ocak 2021 14:09
Sarya
BUĞLIR AŞI (ADIYAMAN)

BUĞLIR AŞI (ADIYAMAN)

Malzemeler:
2 su bardağı bulgur
5 su bardağı su
tuz
yağ
tereyağı veya sıvı yağ.

Yapılışı:
Tencereye belirtilen miktarda konulan su kaynayınca içerisine bulguru ve yeterince tuzu ilave edilerek suyu çekilinceye kadar pişirilmeye devam edilir. Pilav piştikten sonra üzerine ısıtılmış olarak yağ dökülür ve dinlenmeye bırakılr

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı