Moderatör olmak için tıklayın!.
Editör olmak için tıklayın!.
Forum kuralları hk.
IF Görüntülü Röportajlar
IF helper grubu hk.
Siyasi içerikler hk.
Reklam alımları hk.
Düşünce platformu hk.
Özel mesaj engelleme
Anasayfa
Sunucular
Makaleler
Kurallar
Kimler Online
Yönetim Ekibi
OkeyIF
İletişim
Reklam Ver
Nickiniz
Beni hatırla
Şifreniz
Kayıt ol
Topluluk
Topluluk Linkleri
Sosyal Gruplar
eTicaret
IRC Server
Seçilene git...
Konu
:
Ahtapotlu Teke Salatası
Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Türkiye'nin Başkenti Alttaki Kutucuğa
" ankara "
yazınız.
Başlık:
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
Sembol istemiyorum
Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler
Linkleri otamatik urlye cevir
Automatically retrieve titles from external links
Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.
Yeniden boyutlandir
100x... (avatar)
150x... (küçük resim)
320x... (websiteleri ve e-mail için)
640x... (mesaj panolari için)
800x... (15 inç monitor)
1024x... (17 inç monitor)
1280x... (19 inç monitor)
1600x... (21 inç monitor)
Hayir
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Konuyu değerlendir
5 : Mükemmel
4 : İyi
3 : Orta
2 : Kötü
1 : Üzücü
Konuya ait Cevaplar
(Yeniler yukarda)
09 Aralık 2021 21:51
CORDON BLEU
Ahtapotlu Teke Salatası
Ahtapotlu Teke Salatası Tarifi İçin malzemeler
500 gr taze karides
500 gr ahtapot
3 yemek kaşığı sirke
7 yemek kaşığı zeytinyağı
½ demet maydanoz
3 diş sarımsak
4 yemek kaşığı limon suyu
1 tatlı kaşığı tuz
Ahtapotlu Teke Salatası Nasıl Yapılır?
Bütün ahtapot dondurucu da dondurulur.
Donan ahtapot su, tuz ve sirke ile kapağı kapalı kısık ateşte yumuşayana kadar 1,5 saat pişirilir.
Haşlanan ahtapotun derisi soyulur, şerit şerit kesilerek soğumaya bırakılır.
Karidesler ayıklanır.
Su eklenerek kaynatılır.
Karides ve ahtapotlar servis tabağında harmanlanır.
Maydanoz ince kıyılarak üzerine dökülür.
Sarımsaklar ezilir, zeytinyağı, limon suyu, tuz ve sirke eklenerek sos karıştırılır.
Ahtapot ve karideslerin üzerine gezdirerek servis edilir. Afiyet olsun.
lezzet
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz
Var
Mesaj Yazma Yetkiniz
Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz
Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz
Yok
BB code
is
Açık
Smileler
Açık
[IMG]
Kodları
Açık
HTML-Kodu
Kapalı
Forum Rules
mimarsinanokullari.com
mjsanaokulu.com
eburke.org