IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Soslu ve Yoğurtlu: Çardak Kebabı Tarifi Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
04 Şubat 2022 01:54
CyBeR
Cevap: Soslu ve Yoğurtlu: Çardak Kebabı Tarifi

Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sağolsun hergün mantı yapar ama bigün tencereye komple pulbiber dökecek....
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kebab iyi olurdu gece gece canım çekti fena
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
o zaman sen mantıya devam üstat dökerse su içersin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


ben bir dalayım şu kebaba müsadenle
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
04 Şubat 2022 01:45
Dedecan61
Cevap: Soslu ve Yoğurtlu: Çardak Kebabı Tarifi

eSKueL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üstat gel yemek var
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sağolsun hergün mantı yapar ama bigün tencereye komple pulbiber dökecek....
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
04 Şubat 2022 01:30
CyBeR
Cevap: Soslu ve Yoğurtlu: Çardak Kebabı Tarifi

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üstat gel yemek var
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
03 Şubat 2022 16:41
aSk
Soslu ve Yoğurtlu: Çardak Kebabı Tarifi

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Çardak Kebabı Tarifi İçin Malzemeler

1 adet yufka (8 üçgene bölünmüş)
250 gram dana antrikot (küp doğranmış)
2 adet yeşil biber (doğranmış)
1 yemek kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kekik
2 adet domates (doğranmış)
1/2 çay bardağı su


Kızartmak için:
1 su bardağı kızartma yağı

Üzeri İçin:
1 yemek kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı domates salçası
2 yemek kaşığı su

Çardak Kebabı Tarifi Nasıl Yapılır?
Tavayı ısıtın. İçerisine doğranmış olan etleri ilave edip suyunu salıp çekene kadar pişirin.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ardından üzerine doğranmış biber ve tereyağını ilave edip sotelemeye başlayın.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Tuz, karabiber ve kekiği de ilave edin ve karıştırın.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Son olarak domates ve suyunu da ilave edin ve etler yumuşayana dek kısık aeşte pişirin.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Üçgen biçiminde kesilmiş yufkanızı tezgahın üzerine alın. Pişmiş olan etli karışımdan 1,5 yemek kaşığı kadar yufkanın geniş kısmına ekleyip sigara böreği sarar gibi sarın. Ucunu suyla yapıştırın.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bir tavanın içine yağı alın ve kızdırın. Hazırladığınız iç harçlı yufkaları kızartın.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bir tavanın içine tereyağı ve salçasyı alıp kızdırın. Üzerine 2 yemek kaşığı su ilave edip salçayı seyreltin ve bir taşım kızdırıp ocaktan alın.
Hazırlamış olduğunuz çardak kebabını tabağın içine alın, üzerine yoğurt ve sos gezdirip servis edin.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alıntı

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı