04 Şubat 2022 01:54 | |||||
CyBeR | Cevap: Soslu ve Yoğurtlu: Çardak Kebabı Tarifi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kebab iyi olurdu gece gece canım çekti fena Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. o zaman sen mantıya devam üstat dökerse su içersin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ben bir dalayım şu kebaba müsadenle Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
04 Şubat 2022 01:45 | |||||
Dedecan61 | Cevap: Soslu ve Yoğurtlu: Çardak Kebabı Tarifi
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sağolsun hergün mantı yapar ama bigün tencereye komple pulbiber dökecek.... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
04 Şubat 2022 01:30 | |||||
CyBeR | Cevap: Soslu ve Yoğurtlu: Çardak Kebabı Tarifi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üstat gel yemek var Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | ||||
03 Şubat 2022 16:41 | |||||
aSk | Soslu ve Yoğurtlu: Çardak Kebabı Tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çardak Kebabı Tarifi İçin Malzemeler 1 adet yufka (8 üçgene bölünmüş) 250 gram dana antrikot (küp doğranmış) 2 adet yeşil biber (doğranmış) 1 yemek kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kekik 2 adet domates (doğranmış) 1/2 çay bardağı su Kızartmak için: 1 su bardağı kızartma yağı Üzeri İçin: 1 yemek kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı domates salçası 2 yemek kaşığı su Çardak Kebabı Tarifi Nasıl Yapılır? Tavayı ısıtın. İçerisine doğranmış olan etleri ilave edip suyunu salıp çekene kadar pişirin. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ardından üzerine doğranmış biber ve tereyağını ilave edip sotelemeye başlayın. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tuz, karabiber ve kekiği de ilave edin ve karıştırın. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Son olarak domates ve suyunu da ilave edin ve etler yumuşayana dek kısık aeşte pişirin. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Üçgen biçiminde kesilmiş yufkanızı tezgahın üzerine alın. Pişmiş olan etli karışımdan 1,5 yemek kaşığı kadar yufkanın geniş kısmına ekleyip sigara böreği sarar gibi sarın. Ucunu suyla yapıştırın. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir tavanın içine yağı alın ve kızdırın. Hazırladığınız iç harçlı yufkaları kızartın. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir tavanın içine tereyağı ve salçasyı alıp kızdırın. Üzerine 2 yemek kaşığı su ilave edip salçayı seyreltin ve bir taşım kızdırıp ocaktan alın. Hazırlamış olduğunuz çardak kebabını tabağın içine alın, üzerine yoğurt ve sos gezdirip servis edin. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alıntı |