IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Çiriş Otu Kavurması Tarifi Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
11 Mayıs 2022 17:31
Dedecan61
Cevap: Çiriş Otu Kavurması Tarifi

Bunun resmi benden olsun..

11 Mayıs 2022 17:29
Sarya
Çiriş Otu Kavurması Tarifi

Büyük bir çoğunluğun bu sebzeye biraz yabancı olduğu âşikar. Gelin onu biraz yakından tanıyalım. Çiriş otu; idrar söktürme, regl düzenleme, ağrıları azaltma, egzamayı iyileştirme, cinsel gücü artırma gibi birçok faydası ile herkesin bolca tüketmesi gereken yeşilliklerden biri. Yabani pırasa olarak da bilinen çiriş otunun ismi ne kadar yabancı gelse de aslında lezzeti bir o kadar tanıdık.

Lezzeti ile ıspanağın yakın akrabası sayılan çiriş otu, tezgahlardaki yerini bahar ayları ile almaya başlayıp sıcak günlerde leziz ve hafif alternatifler için harika bir yeşillik oluveriyor. Kavurması kadar sulu yemeği de mükemmel olup özellikle yoğurtla şahane gidiyor bizden önermesi. Çiriş otu kavurmasının yapımı hakkında tüm detaylar için videomuzu izleyin. Şimdiden afiyet olsun!

Çiriş otu kavurması tarifi, çiriş otu kavurması nasıl yapılır, çiriş otu kavurması yapımı, çiriş otu kavurması evde nasıl yapılır, çiriş otu kavurması hazırlanışı, çiriş otu kavurması evde nasıl hazırlanır ve daha birçok sağlıklı lezzet için MigrosTV videolarını takip etmeye devam edin.

Çiriş Otu Kavurması Tarifi
MALZEMELER
çiriş otu
3 bağ
kuru soğan
3
zeytinyağı
2 yk.
tuz
1 tk.
ADIM ADIM TARİF
1. Adım
Orta boy soğanları yemeklik bir şekilde doğrayın. Ardıdan sap kısımlarını kesip iyice yıkamış olduğunuz çiriş otlarını 4 cm uzunluğunda kesin.

2. Adım
Uygun bir tencere içerisine zeytinyağı alıp kızdırın. Kızmış olan yağın üzerine doğradığınız soğanları ekleyip kavurun.

3. Adım
Daha sonra çiriş otlarını ekleyip otlar yumuşayıncaya kadar sürekli karıştırarak kavurun.

4. Adım
Son olarak tuzunu ekleyip 2 dakika daha kavurduktan sonra sıcak olarak servis edin.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı