IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Elbasan Tava Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
13 Mart 2009 00:19
YapraK
Cevap: Elbasan Tava

Bayağ değişiğe benziyor
04 Aralık 2008 11:19
CheeRFuL
Elbasan Tava


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Elbasan Tava

MALZEMELER (6 Kişilik )

500 gr Kuzu Eti (kemikli)
1 Su Bardağı Un
1 Su Bardağı Yogurt
2 Adet Yumurta
2 Yemek Kaşığı Margarin
1 Baş Soğan
Yeteri kadar tuz, karabiber, kırmızı pul biber
1 Çay Bardağı Su

HAZIRLANIŞI:

Bir kap içerisinde yağ ile doğranmış soğanı hafifçe öldürün. İçerisine etleri atın.
Bir çay bardağı su ile etleri orta ısılı ateşte pişirin.
Pişen etleri kemiklerinden ayırarak tuzlayıp bir tepsiye yerleştirin.
Üzerine karabiber ve kırmızı pul biber gezdirin.
Bir kapta yoğurt, yumurta ve unu top top olmaması için iyice çırpın.
İçerisine et suyunu ilave edip tekrar karıştırın.
Yapmış olduğunuz bu karışımı etlerin üzerine düzgünce dökün.
Üzeri kızarıncaya kadar orta ısılı fırında pişirin. Servis tabağına alın, sıcak olarak servise sunun...

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı