IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Zeytinyağlı Şalgam Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
26 Mart 2009 05:57
YapraK
Zeytinyağlı Şalgam

Zeytinyağlı Şalgam
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Malzeme
1 çay bardağı Zeytinyağı
1 kg. şalgam (Soyulmuş, yarım kesilmiş, yassı doğranmış)
1 kg. havuç (Soyulup, yassı doğranmış)
2 adet patates (Soyulup, yassı doğranmış)
1 tatlı kaşığı Un
½ limonun suyu
Tuz
Su
1 çorba kaşığı şeker
6 adet soğan (Küçük boy, soyulmuş)
½ bağ dereotu

Hazırlanışı
Soğanları ve sebzeleri yıkayıp, pişireceğiniz tencerenin içine koyun.
Yağı, unu, limon suyunu, tuzu, şekeri ve sebzelerin üzerini aşacak kadar suyu ilave edin.
Tencerenin üzerine malzemeyi bastıracak şekilde tabak koyup, pişmeye bırakın.
5 dakika kaynadıktan sonra tuzunu kontrol edip, ağır ateşte 15 dakika pişirin.
Soğuduktan sonra üzerini dereotu ile süsleyip, servis yapın.


Alıntı.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı