12 Nisan 2009 18:14 | |
YapraK | Etipuff Tarifi Etipuff Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. MALZEMELER: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 su bardagi tozseker 3 adet yumurta 1 su bardagi süt yarim su bardagi siviyag 3 yemek kasigi kakao 2 su bardagi un 1 paket kabartma tozu Ici icin: Krema, yani kremsanti Öncelikle tozseker ve yumurtalar cirpilir. 2-3 dakika kadar. sonra diger malzemeler ilave edilir. kakao 3 kasiktanda fazla olabilir, cünkü farkli tonlarda oldugu icin. koyu bir harc olmasi gerekiyor. yaglanmis firin tepsisine dökülür ve 170 derecede 20 dakika pisirilir. soguduktan sonra bir bardak yardimiyla yuvarlaklar cikarilir. geri kalan pastayida elimizde ufaliyoruz. kremamizi pastalarin üzerine bir kasik koyuyoruz, sonra ufaladigimizi üzerine ekeliyoruz.... Alıntı. |