IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Kabak Graten Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
28 Eylül 2009 15:53
YapraK
Kabak Graten


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler:
2 adet iri kabak
1 adet haşlanmış tavuk göğsü
tuz, karabiber

Beşamel sos için:
1 buçuk yemek kaşığı margarin ya da tereyağı
3 yemek kaşığı un
1 su bardağı süt

Yapılışı:
Kabakları soyduktan sonra boyuna 2′ye kesip haşlayın. Diğer taraftan beşamel sosunu hazırlayın. Bunun için bir tavaya margarini alıp eritin ve unu ilave edin. Unu yağda biraz kavurduktan sonra sütü yavaşça ilave edip çırpma teli ile çırpın. Bu şekilde koyulaşıp kaynayana kadar pişirin. Kabakların pişip pişmediğini çatal batırarak kontrol edin. Pişmişseler nazik bir şekilde fırın kabına alın. İçlerini yemek kaşığı yardımı ile sandal gibi boşaltın. Boşalttığınız yeri önceden haşlayıp didiklediğiniz ve baharat koyduğunuz tavuk etleri ile doldurun. Tavukların üzerini beşamel sosu ile kapatıp fırına sürün. 160 derecede üzerleri kızarana dek pişirin.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı