28 Eylül 2009 16:25 | |
YapraK | Piliç Kavurma Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. MALZEMELER: * 1 tüm tavuk göğsü (kemiksiz) * 2 diş sarımsak (ince kıyılmış) * 3 tane sivribiber (ince doğranmış) * 3 tane domates (kabukları soyulup küp doğranmış) * sıvıyağ, karabiber, tuz * İsterseniz yoğurt YAPILIŞI: 1. Tavuk etini minik minik doğrayın ve sıvıyağ döktüğünüz (mümkünse teflon) bir tencereye alın. Renkleri dönene kadar kavurun. 2. Sarımsağı ve sivribiberi ekleyin, Kavurun. 3. Domatesi, karabiberi ve tuzu ekleyin, harlı ateşte suyunu çekene kadap pişirin. 4. İsterseniz yoğurt eşiliğinde servis yapın. |