IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Üzümlü Fırın Kebabı Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
26 Aralık 2009 07:21
YapraK
Üzümlü Fırın Kebabı

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler

300 gram dana nuar

1 kahve fincanı kuş üzümü

1 kahve fincanı dolmalık fıstık

1 kahve fincanı süt

1 yemek kaşığı wochestershire sos (soya sosu, soğan, sarımsak, sirke, mısır şurubu vb. Marketlerden edinilebilir.)

1 yemek kaşığı tereyağ

1 yemek kaşığı zeytinyağı

1 adet arpacık soğan

1 diş sarımsak

2 adet Defne Yaprağı

Kekik

karabiber

Fırın torbası


Hazırlanışı

Dana nuar zeytinyağı, süt, wochestershire sos, karabiber taneleri, defne yaprakları ve kekikle en az 3 saat marine edilir.
Et marine sosu ile beraber fırın torbasına konulur.
Torbanın içine kuş üzümü, fıstık, sarımsak, arpacık soğan ve tereyağı konulduktan sonra ağızı bağlanır.
Önceden 175 dereceye ısıtılmış fırında bir saatten biraz fazla pişirilir.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı