IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Köpeklere Arap Diyen Anlayıştan Geliyoruz! Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
25 Şubat 2010 02:12
xklanx
Cevap: Köpeklere Arap Diyen Anlayıştan Geliyoruz!

Evet Araplar Türk'lere Hiç İhanet Etmedi...Birinci Dünya Savaşında Bazı Arap Kabileleri Vurmadı Arkadan Osmanlıyı...Yıkmadı Osmanlının Mekkedeki Son Kalesi Olan Ejyad'ı...Ve Yıkmayacak Kabe'deki Osmanlıdan Son Kalanları...

Siyonistlerden Dönmelerden Bahsetmiş Uydurma Demiş Bi Arkadaş Güldürmeyin Allah Aşkına ! Ejyad'damı Uydurmaydı ? Bumuydu TÜRK'lerle Kardeşlikleri ! Bırakın boşa sallamayıda o herkse söylediğiniz kanıt getirin kanıt getirin diye ezberledıgınız ve baska konusacak birşey bulamadıgınız Belgeleri Araştırın ve Bakın Araplar Ne Kadar Doğru ! Araplar Söylediğiniz Gibi Olsaydı Bugun İslamiyet 4 Kıtada Hukum Suruyordu...Artık Kurtulun Şu Ezberci Zihniyetten Ve Birazda Kendiinizi Yargılayın Hala Nasıl Arapları Bu Denli Savundugunuzu Dusunun

Yaradanın Selameti Üzerinizde Olsun !
24 Şubat 2010 01:04
KuSuRSuZ
Cevap: Köpeklere Arap Diyen Anlayıştan Geliyoruz!

Konunun icerigini okumadim basliga gore yorum yapacagim , Kopek sadik hayvandir , sahibini korurkollar dedigini yapar , Lakin Arap irkinda sadakat ne arar ? Peygamberine sadik kalmayan bir halk ? Peygamber efendimizin soyunu katleden , saman turklerini soykirimdan geciren bir arap halki ozellikle emevi araplar .. Bu baslik yanlis aslinda emevi arplari taniyinca kopeklere ne kdr haksizlik yapildigini anliyor insan .. saygilarimla ..
22 Şubat 2010 21:14
toXic
Cevap: Köpeklere Arap Diyen Anlayıştan Geliyoruz!

İlginc bir durum, ama avrupalilar, amerikalilar da kendi köpeklerine coni sina maykıl gibi isimler veriyor.
22 Şubat 2010 18:51
nO`pAniC
Cevap: Köpeklere Arap Diyen Anlayıştan Geliyoruz!

Hüsn-ü zan, su-i zandan iyidir. Neden birilerine hala nefret duyuyoruz ki ? Eğer küfür tek millettir diyorsak onun karşısındaki millet ; biz yani tüm İslam alemidir. Kardeşlik tohumları ekecek yerde, nefret tohumları ekiyoruz. Allah'ın izniyle küffara galebe çalacağız. Bu bize zaten müjdelenmiştir. İnsan düşünmeli ; birlik değilken nasıl galip gelebiliriz ? Sizleri hoşgörüye, aklıselime davet ediyorum.

Siyonistlerin ve içimizdeki dönmelerin bize yutturduğu bu tarihi yalanı artık unutalım. Arap dünyasının yöneticilerinin satılmış olduğunu ve ülkelerini dikta ile yönettiklerini biliyoruz. Peki bizim ülkemiz hiç satılmış yönetici görmedi mi ?

O coğrafyada insanları açlığa mahkum etmiş, kafasını yukarı kaldıranın kafasını ezmişlerdir. Zengin olan tebaa zaten İngiltere, Abd ve taraftar ülkelerin menfaatleri doğrultusunda bu duruma getirilmişler. O insanlardan birşeyler ummak beyhude olur.

Yaradılanı severim, Yaradan'dan ötürü.. Müslüman kardeşlerimize haset gütmeyelim. Kurtuluş, Allah nasip ederse biz Müslüman Tük'lerin önderliğinde, tüm islam aleminin beraberliği ile olacaktır.

Saadetle kalın.
22 Şubat 2010 13:15
Noyan
Cevap: Köpeklere Arap Diyen Anlayıştan Geliyoruz!

Dünya coğrafyasını ülke halkları yönetmiyor. Dolayısıyla ihanet olacaksa bir ülkenin halkı toplanıp buna karar vermiyor. Ki bu onlar için ihanet olmuyor. Bu imkansız birşey. İngilizlerin kışkırtmalarından bahsediliyor. İngiliz halkı, Arap halkını mı kışkırttı? Burada yöneticiler söz konusu. Uzun uzadıya birşeyler yazmışsınız ama cevabı açık ve net. Ülke yönetimlerinin aldıkları kararlar doğrultusunda bir takım şeyler gerçekleşiyor. Nasıl? Kolay değil mi bunu görmek?
22 Şubat 2010 08:47
Ruhadam
Cevap: Köpeklere Arap Diyen Anlayıştan Geliyoruz!

Osmanlı'yı çok seven Suudi yönetimi Osmanlı'nın kalesini yıkmaya kalkışmamış mıydı ? Ben mi yanlış hatırlıyorum ? Tabi ki bir elin bütün parmakları bir değil, ancak bunlarıda yok saymak çokta mantıklı değil.
21 Şubat 2010 23:44
BaRoN
Cevap: Köpeklere Arap Diyen Anlayıştan Geliyoruz!

DizZy en başta şunu belirtmek isterim ki ben kimseye dinsiz muamelesi yapmıyorum sağdece böyle konularda biraz ateşliyim hani fanatik taraftar misali
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
eğer bu konuda böyle bir izlenim verdiysem en başta bundan dolayı özürdilerim senden ve tüm if den ..


Asıl konumuza dönecek olursak, somut örnekleri vermek bende çok isterdim lakin somut örnek verecek şuan için bir durum yok çünkü somut örnek teşkil edecek ülkemde bir durum şuanlık tam manasıyla yok. 54. hükümet yani Erbakan Hoca D8 'i devreye soktuğunda somut örnek almıştık neticesi ve meyvesini çok iyi vermişti hemde. sizde hatırlarsınız ki sağdece kaddafi hariç neredeyse çoğu Arap liderleri bu oluşumu destekledi Türkiye önderliğinde. ama malumunuz 'post modern' darbeyle d8 hayellerimiz çok kısa sürdü. şunu sana samimiyetimle söylemek isternmki emin olunuz ki Arap halkı biz Türkleri çok seviyor. Örneğin şuan Türkiyede bir belgesel programı var 'AYNA STV'de onu izliyorum sıkı bir takipçisiyim orda arap ülkelerinde röportajlar yaparken Türkiyeye aşırı derecede muhabbet var özellikle Osmanlı zamanında okadar yatırım yapmış ki oralara hala Osmanlıyı anlatan nesiller var.

Araplara söverim diyorsun. bu kin bence çok yanlış eğer sövülecek bir kavim varsa ki dinimizde küfür yok ondanda ötesi dinimizde lanetleme dahi yok. ama yinede sövecek lanetleyecek isen şahet direk Allah katında lanetli kavim olan yahudilere, siyonistlere yap bu dediklerini.

Üstad Necip Fazıl tam hatırımda değil lakin 'özlediğimiz nesil' konferasında şunları söylüyor;

Kavmiyetçilik Türkün özünde yoktur. Arap ve Türk bunların her ikiside Eski Arap (Asr-ı Saadet, Emeviler, Abbasiler v.s) Eski Türk Osmanlı ve daha öncesi Selçuklu yani demem o ki ne şuan ki biz Türkler Eski Türkleriz nede o Araplar Eski Araplar. biz bu kaliteyi yakaladığımızda onlarda bu kaliteyi asla red etmeyecekler. yine Üstad diyor ki bir konferasında 'İslam Alemi muazzam bir zuhur bekliyor.'

Yani küfür ebedi değildir. Allah (c.c.) nurunu tamamlayacaktır yeter ki biz safımızı belli edelim ve samimi olalım. hoşgörü dinine mensuplarız bu dini yaşamak ve yaşatmak istiyorsak Arapların ihanet terenelerini bir tarafa bırakıp, Araplar müslüman bu gücü İslam için nasıl kullanırız diye planlar ve projeler geliştirmeliyiz yani birlik olmalıyız.

Başka bir alternatifimiz yok...

Selam ve Dua ile..
21 Şubat 2010 22:00
DizZy
Cevap: Köpeklere Arap Diyen Anlayıştan Geliyoruz!

İyi de baron öyle bir yaklaşım içerisindesin ki, müslüman olsun da ne olursa olsun diyorsun. Hepimize dinsiz imansız muamelesi yapmanı da görmezden geliyorum ama biraz kafanı kaldırıp sağına soluna bakarsan özellikle arap tarihi (lise tarihi değil) seni araplar ve karakteristik özellikleri hakkında oldukça aydınlatacaktır.

Dünyanın en adaletsiz yönetilen ülkeleri söz konusu. Dünyada gelir dağılımının da en adaletsiz örneklerini yine araplarda görüyoruz. Halkının %80'e yakını maddi yönden dünya ortalamasının kat kat altında olan bir Libya devlet başkanı Kaddafi'nin saltanatını da, Amerikan güvencesiyle zenginliklerine zenginlik katan Suudi şeyhlerini de, bizzat kendi başkanlarının heykelini indiren Irak halkını da yakından gördük hepimiz. Onu baz alma, bunu sayma, araplar diyince aklımıza kim gelecek söyler misin?

O coğrafyada yaşayan 200 milyon arabın üstesinden İsrail gibi 5 milyon nüfuslu bir ülke (teknoloji ya da ABD desteği demeyin, tükürseler boğulurlar) gelebiliyorsa, bu arapların asla gelişmemiş birlik anlayışlarından ve "bana dokunmayan bin yaşasın" yaklaşımlarındandır.
'
Bugün ABD ekonomisinin (dünyanın en büyük ekonomisinin) %7'sinin sahibi Suudi Araplar olduğunu biliyor muydun? Sadece sıcak paralarını çekseler ABD ekonomisinin kısa vadede ne hale gelebileceğini düşündün mü hiç? Peki çekerler mi? Asla. Filistin mi? Ne kadar umurlarında, onlardır ki bizim din kardeşlerimiz...

Yani daha arap rezillikleri hakkında binlerce örnek sayabilirim. Dua etsinler ki peygamberimiz arap, yoksa küfür dahi edebilirim 125 peygamberle dahi adam olamamış o millete.

Lütfen bana hadisler yerine 21. yy'dan somut örnekler ver.

İyi forumlar.
21 Şubat 2010 17:58
BaRoN
Cevap: Köpeklere Arap Diyen Anlayıştan Geliyoruz!

Shadow Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Neden biz arapları hep din kardeşi olarak görüyoruzda, onlar bizi çıkarlarına uygun bir ortamda hemen satıyorlar? Ayrıca Baron, Dizzy'e bir şeyleri açıklamaya çalışırken, hadisten alıntı yapmışsın yine. Peki neden, içerisinde "Kuran-ı Kerim'i hepiniz anlayasanız diye arapça gönderdim" benzeri bir söz bulunan hadisten alıntı yapmıyorsunuz. Bu demek değil midir, o zaman arapça yaygın bir dil olmasaydı, Kuran'ı Kerim arapça olarak gelmeyecekti. Nasıl bir zihniyettesiniz anlayamadım gerçekten. Ayrıca tavırlarınızı hiç hoş bulmuyorum. İslamiyet hoşgörü dinidir ama siz ve sizin düşüncelerinizde olan kişiler, mantıklı soru soran fakat sizin düşüncelerinize kesinlikle uymayan bir konu olduğunda, adamı neredeyse dinsiz imansız yapıyorsunuz. (bknz: bir kaç gün öncesinde tartışmış olduğunuz Türkçe Ezan neden okunmuyor? başlıklı konu) Bu konuyu açan kişi, yanlış kelimeler kullanmış olabilir ama bunu düzgün bir dille, "evet gerçekten böyle olması daha güzel" diyebileceği bir şekilde anlatmayı neden denemiyorsunuz? Bir şeyleri kabul ettirmek uğruna, bu agresifliğiniz ve ukala tavırlarınız hiç hoş değil bilesiniz.

Neyse, esas konuya dönmek istiyorum. Bu konu hakkında uzun uzun yazmak isterdim ama bu tür platformlarda, bu tip tartışmalara girmekten artık gerçekten çok sıkıldım. Hep aynı kişiler, hep gruplaşmalar, hep gözü kapalı cevaplar. Fakat bu konuyla ilgili düşüncelerimi, birebir açıklayan, şu yazıyı okumanızı öneririm.

"Amerika Birleşik Devletleri’nin yanı başımızda yarattığı mikrop saçan bataklık son olarak bir Türk evlâdının canına mâl oldu. Murat Yüce adlı bir Türk’ün Irak’taki militanlarca katledildiğini duyunca hepimiz üzüntüyle irkildik. Bu haber muhakkak hepimizin gönlünü kanattı. Peki, ne kadar sorguladık bu olayı? Yaşananlardan aldığımız ders nedir ve ne olmalıdır?

Murat Yüce bir Türk idi... Onu vahşice öldürenler ise Ürdünlü Arap Ebu Musab El-Zarkavi’ye bağlı militanlar. Sorsanız, “cihad” uğruna öldürdüler. Allah’ın adını yüceltmek, müslümanları korumak için... Murat Yüce’nin kafasına mermileri boşaltırken ağızlarında bir söz: “Allah-ü Ekber!”. Öldüren, güya Müslüman, öldürülen yine Müslüman, slogan: “Allah-ü Ekber!”. Bu işte bir terslik yok mu dersiniz? Biz söyleyelim.. Bu işteki terslik hain Arap’ın doğal karakteridir. Başka bir şey değil... Arap, yaratılışının gereği olarak savunmasız ve masum bir insanı bu şekilde katlederken onun dinini düşünmez.. Çünkü o bize anlatılan “din kardeşliği” masallarının uydurma olduğunu bilir. Bize hep güzel masallar, öyküler anlatıldı… Bu masallarda bütün Müslümanlar eşit ve kardeşti. Bir Müslüman diğerinin iyiliğini gözetir, din kardeşlerini korurdu. Buna göre, biz de din kardeşimiz olan Araplarla, Farslarla, kürtlerle, Arnavutlarla iyi geçinmeli ve onları kendimizden ayrı görmemeli idik.. Hep onların iyiliği için çalışmalı idik.. Öyle de yaptık.. Karşı tarafın umursamazlığına bakmaksızın bize biçilen bir rolü oynamaya çalıştık. İslâm dinine geçtiğimiz zamanlardan beri hep “din kardeşlerimizin” menfaatini gözettik. Haçlılar akın ettiğinde biz yığınla can harcadık, göğsümüzü siper ettik, “kardeşlerimize” zarar dokundurtmadık. Onlara bir şey olmasın dedik, kendimizi feda ettik. Himayemizde yaşadılar, askerlik yaptırmadık, vergilerden muaf tuttuk. Kısacası ellerini sıcak sudan soğuk suya değdirtmedik. Onlar ne yaptılar peki? Hep ihanet etmediler mi? Hep arkadan vurmadılar mı? Henüz Türklerin Müslüman olmadığı zamanlarda bile kahpeliklerini esirgemediler. Türk Kağanlığı’nın dağıldığı, Türklerin zayıf düştüğü zamanlarda Türk kalelerini “içindekilere zarar vermeyeceklerine dair” söz vererek teslim aldılar ve “Kafire verilen söz müslümanı bağlamaz” diyerek büyük katliamlar yaptılar. Hazar Türkleri ile sürekli savaş hâlinde bulundular. Birinci Dünya Savaşı’nda yıllarca ekmeğini yedikleri Müslüman Türkleri arkadan vurdular. Peygamber’in kabrini savunmaya çalışan Türk neferlerini, peygamberin torunları olarak katlettiler. Ve nihayet Irak’ta, borcunu ödemek için çalışmaya gitmiş masum bir Türk oğlunun canına kıydılar...

Biz “din kardeşliği” masalları ile avunurken onlar hep kuyumuzu kazdılar. “Su uyur, düşman uyumaz” derler ya, uyumadılar. Ellerine geçen her fırsatta bizi hançerlediler. Hem de en adi biçimde, sırtımızdan… Ama bize hâlâ aynı masallar anlatılıyor.. Hâlâ aynı deli saçmalarını dinleyecek miyiz? Hayır! Türk, Arap ve kürt, üç kardeş, üç din kardeşi imiş(!) Buraya kadar beyler! Irak’ta ölen yalnızca bir Türk değildi.. Irak’ta “din kardeşliği” kavramı da o mermilerle birlikte toprağa karıştı.Araplar, din kardeşliğinin de kafasına üç mermi sıktılar, aynı sloganla: “Allah-ü Ekber!”.

Arap gibi, kürt gibi hain etnik unsurlar din kardeşliği diye bir şey tanımazlar. Zor duruma düştüklerinde “Biz de müslümanız” diyerek Türk’ten yardım isterler, Türk zor durumda kaldığı zaman ise onun düşmanları birlik olmaktan utanmazlar. Çünkü utanmak insanlara mahsus bir özelliktir!

“Din kardeşimizdir.” diyerek Araplara sempati beslemek, dünya durdukça tek taraflı kalmaya mahkûm bir olgudur. Din kardeşliği diye bir yoktur. Malazgirt Savaşı’nda Bizans ordusundaki Peçenek Türkleri, Hıristiyan olmalarına rağmen Müslüman Türklerin tarafına geçtiler. Çünkü onlar için kan kardeşliği daha önemli idi. Birinci Dünya Savaşı’nda ise Osmanlı Sultanı ve halife, cihad ilân etmesine karşın, Müslüman Araplar İngilizlerin tarafına geçtiler. Çünkü Araplar için önemli olan menfaatleri idi, ve hainlik etmeden duramazlardı.. İşte bugün görüyoruz ki bildiklerini okumaya devam ediyorlar. Ya biz ne yapacağız? Biz Türkler, bu ilkel Arapların, kürtlerin vb. bizi kullanmasına göz yummaya devam mı edeceğiz, yoksa siz de bizim gibi bu son damlanın bardağı taşıdığını mı düşünüyorsunuz? Bu sorunun yanıtı, Türklüğün geleceğine ışık tutacaktır. Bu yüzden iyi düşünmekte fayda var... Din kardeşliği afyonunu içmeye tamam mı, devam mı?"



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


100 yıllar öncesine ait fotoğraf değil bunlar, altı üstü 5-6 sene.

Bu mesajı, bir şeyleri tartışalım diye yazmadım. Sonuçta sen kendine uygun bir fikir paylaşmışsın, ben kendime uygun fikir paylaşmışım. Yani araplarla ilgili benim fikrim budur, seninki o. Bu yüzden dolayı, lütfen bir şeyleri kanıtlama çabasına girme. Çünkü biliyorsunki neyi ne kadar kanıtlasakta, sen beni bende seni bu tip yazılarla "bazı" konular hakkında ikna edemeyiz.


Alıntı:
Ayrıca Baron, Dizzy'e bir şeyleri açıklamaya çalışırken, hadisten alıntı yapmışsın yine. Peki neden, içerisinde "Kuran-ı Kerim'i hepiniz anlayasanız diye arapça gönderdim" benzeri bir söz bulunan hadisten alıntı yapmıyorsunuz. Bu demek değil midir, o zaman arapça yaygın bir dil olmasaydı, Kuran'ı Kerim arapça olarak gelmeyecekti.

Shadow burada kendince birşey demişsin lakin sen dahi ne dediğini bilmiyorsun. bu din benim tekelimde değil eğer hadis kaynağı göstereceksen sende gösterirsin bana burada o hadisi gösterdinde niye bu hadisi göstermedin tereneleri yapma lütfen ...

Sanki bu din sağdece benim tekelimde sen müslüman değilmisin sen de bul hadis ve göster bizde aydınlanalım daha güzel olmazmı ?

Alıntı:
Nasıl bir zihniyettesiniz anlayamadım gerçekten. Ayrıca tavırlarınızı hiç hoş bulmuyorum. İslamiyet hoşgörü dinidir ama siz ve sizin düşüncelerinizde olan kişiler, mantıklı soru soran fakat sizin düşüncelerinize kesinlikle uymayan bir konu olduğunda, adamı neredeyse dinsiz imansız yapıyorsunuz.

Shadow zihniyetimi sen bitarafa bırak eğer ben müslümansam eğer sende müslüman olduğunu iddia ediyorsan ozaman aynı fikirde olmak zorundayız çünkü burada doğru tektir. 3 yada 5 tane doğru yoktur. burada ben bir hristiyan yada museviye dini anlatmıyorum güya müslümanım diyen din tahripçisine cevap yazıyorum burada ben öfkemide, hiddetimide sonuna kadar kullanırım çünkü burada bile bile garez var gizli yada açıkdan dine saldırı vardır. bunu engellemek içinde hoşgörü sahibi olmamı beklemeniz nekadar abez!

Alıntı:
(bknz: bir kaç gün öncesinde tartışmış olduğunuz Türkçe Ezan neden okunmuyor? başlıklı konu) Bu konuyu açan kişi, yanlış kelimeler kullanmış olabilir ama bunu düzgün bir dille, "evet gerçekten böyle olması daha güzel" diyebileceği bir şekilde anlatmayı neden denemiyorsunuz?

Shadow ya sende onun gibi darwinist, kürdistancı ve zerduşi fikre sahipsin yada onun 1 ay içerisinde açtığı konuları görmedin ?


Habere gelince biz daha içimizde bir birimizi yiyoruz. orası tam bir arasat meydanı iken kim haklı kim haksız belli değilken birbirlerini intihar bombalarıyla bitiriyorlarken sen bi haber bulmuşsun bir türkü öldürdü diye gel bilmem kaç milyon arap halkına mal et kaç numara gözlük kullanıyorsun sen ?



hakikaten filim gibisiniz hemde siyah beyaz!
21 Şubat 2010 10:53
KartaL
Cevap: Köpeklere Arap Diyen Anlayıştan Geliyoruz!

Araplar Türk'lere herzaman Zarar vermiştir.
Demirel denilmiş Demirel Sadece bir mason du.manasınıda zati sizler daha iyi bilirisiniz.
Fazala diyecek bir konuda da yok. herkes bildiklerini yazar bildiklerini söyler daha cok şeyler söylemek isterdim ama siyasete girmem.
Bu Konuda 10 fazla Cevap bulunuyor. Bütün Cevapları görmek için buraya tıklayın.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı