08 Mart 2010 02:26 | |
YapraK | Sucuklu kuru fasulye Malzemeler 2 su bardağı kuru fasulye (Haşlanmış) - Yarım kangal hindi sucuk - 3 yemek kaşığı tereyağı - 2 yemek kaşığı domates salçası - 1 yemek kaşığı biber salçası - 2 adet soğan - 1 yemek kaşığı tuzot Hazırlanışı Kuru fasulyeyi ılık suda akşamdan ıslatın. Sabah hafif haşlayıp süzün. Sucuğu 1 cm kalınlığında dilimleyin. Soğanı ince kıyın. Tereyağında pembe kavurun. Fasulyeleri üzerine yayın. Üzerini örtecek kadar sıcak su ekleyip yumuşayıncaya kadar pişirin. Tuzotu ekleyip servis yapın.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |