20 Eylül 2010 16:16 | |||||
Ay | Cevap: Brokoli Kızartması Sebzeleri sirkeli suda bekletmek sağlık açısından çok faydalı. Sirke katılmış su içerisinde 10 dakika bekletildiğinde hepatit ve bağırsak enfeksiyonlarına neden olan bakteriler bertaraf edilebiliyor. | ||||
20 Eylül 2010 16:08 | |||||
Chelt | Cevap: Brokoli Kızartması
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ya istinaden Buradan Tekrardan bir hatırlatma yapmış olalım. Aldığınız Sebzeleri Çok çok iyi yıkamalısınız. Mümkünse Sirke ile bir müddet bekletin ve iyice durulayın. Sağol Mekselina | ||||
20 Eylül 2010 16:06 | |||||
Ay | Cevap: Brokoli Kızartması Karnıbaharla yapılmasını daha seviyorum. Brokoli alırken iyice inceleyin öyle alın içine minik böcekler olabiliyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
20 Eylül 2010 15:51 | |||||
Chelt | Cevap: Brokoli Kızartması Kanabahar da sevmiyorsunuz ozaman. Bence Bi dene beğeneceğini umuyorum.. kokusundan ötürü sevmiyor olabilirsin. haşlanıp kızarınca daha farklı bir tat alacaksın. karabiber kokuyu alacaktır. | ||||
20 Eylül 2010 15:48 | |||||
JuDGe | Laz~ Bir türlü sevemedim şunu. | ||||
20 Eylül 2010 15:44 | |||||
Chelt | Brokoli Kızartması Malzemeler : 500 gr. brokoli 3 adet yumurta 3 yemek kaşığı un yada mısır unu Sıvı yağ Tuz Kara biber (taze çekilmiş yoksa normal de olabilir) 3-4 diş sarımsak 250 gr Yoğurt Hazırlanışı : Brokolileri, çiçeklerini ayıracak şekilde kesin, ayıklayın. 3 adet yumurta, un yasa mısır unu, dövülmüş sarımsak ve tuzu karıştırın, bulamaç haline getirin. Sıvı yağı derin bir tencerede kızdırın. Brokolileri unlu karışıma batırıp tümünü kızartın. Bıçak yada maşa yardımıyla, yapışmasınlar diye ayırın. İstediğiniz kıvama gelince kevgirle tavadan alın. Kâğıt havlu üzerine koyarak yağını emdirin. Sarmısaklı Yoğurtla yada dilerseniz sadece Taze çekilmiş kara biberle de tatlandırın. Afiyet Olsun.... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |