IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Brokoli Kızartması Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
20 Eylül 2010 16:16
Ay
Cevap: Brokoli Kızartması

Sebzeleri sirkeli suda bekletmek sağlık açısından çok faydalı. Sirke katılmış su içerisinde 10 dakika bekletildiğinde hepatit ve bağırsak enfeksiyonlarına neden olan bakteriler bertaraf edilebiliyor.
20 Eylül 2010 16:08
Chelt
Cevap: Brokoli Kızartması

Mekselina Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Karnıbaharla yapılmasını daha seviyorum. Brokoli alırken iyice inceleyin öyle alın içine minik böcekler olabiliyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ya istinaden Buradan Tekrardan bir hatırlatma yapmış olalım. Aldığınız Sebzeleri Çok çok iyi yıkamalısınız. Mümkünse Sirke ile bir müddet bekletin ve iyice durulayın.

Sağol Mekselina
20 Eylül 2010 16:06
Ay
Cevap: Brokoli Kızartması

Karnıbaharla yapılmasını daha seviyorum. Brokoli alırken iyice inceleyin öyle alın içine minik böcekler olabiliyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
20 Eylül 2010 15:51
Chelt
Cevap: Brokoli Kızartması

Kanabahar da sevmiyorsunuz ozaman. Bence Bi dene beğeneceğini umuyorum.. kokusundan ötürü sevmiyor olabilirsin. haşlanıp kızarınca daha farklı bir tat alacaksın. karabiber kokuyu alacaktır.
20 Eylül 2010 15:48
JuDGe
Laz~

Bir türlü sevemedim şunu.
20 Eylül 2010 15:44
Chelt
Brokoli Kızartması

Malzemeler :
500 gr. brokoli
3 adet yumurta
3 yemek kaşığı un yada mısır unu
Sıvı yağ
Tuz
Kara biber (taze çekilmiş yoksa normal de olabilir)
3-4 diş sarımsak
250 gr Yoğurt

Hazırlanışı :
Brokolileri, çiçeklerini ayıracak şekilde kesin, ayıklayın. 3 adet yumurta, un yasa mısır unu, dövülmüş sarımsak ve tuzu karıştırın, bulamaç haline getirin. Sıvı yağı derin bir tencerede kızdırın.
Brokolileri unlu karışıma batırıp tümünü kızartın. Bıçak yada maşa yardımıyla, yapışmasınlar diye ayırın. İstediğiniz kıvama gelince kevgirle tavadan alın. Kâğıt havlu üzerine koyarak yağını emdirin.
Sarmısaklı Yoğurtla yada dilerseniz sadece Taze çekilmiş kara biberle de tatlandırın.
Afiyet Olsun....



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı