IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Pirincli tavuk corbasi (aydın) Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
21 Ekim 2010 13:26
Sır
Pirincli tavuk corbasi (aydın)

Malzemeler:
1,5 cay bardagi pirinc
3[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kanadi
1 corba kasigi salca
tuz,kirmizi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
limon

Yapılışı:
5 su bardagi suyu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kanadini bir tencerede pisinceye kadar haslayip daha sonra kanatlari bir tabaga alip kücük parcalara ayiriyoruz yine ayni tencereye kendi et suyunun icine atip pirincleri ve tuzu ilave edip kisik ateste haslamaya birakiyoruz ayni zamanda bir tavada sana yagini kizartip salcayi ilave edip sonra kirmizi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i katip kizarinca ya kadar pisirin karisimi tencerenin icine bosaltin 1-2 dakika kaynatip servis tabagina koyup üstüne pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gelir servis yapilir.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı