21 Ekim 2010 14:13 | |
Sır | Trabzon kurabiyesi MALZEMELER 1 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu 100 gr tereyağı (oda sıcaklığında beklemeli) 1 çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı toz şeker 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 çay bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aldığı kadar un ÜSTÜ İÇİN 1 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tozu YAPILISI Bir kapta tereyağı, sıvı yağ, şekeri mikserle iyice çırpın. Yumurta,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu, kabartma tozu ve azar azar un ilave ederek, ele yapışmayan bir hamur yapın. 10 dakika dinlendirdikten sonra, istediğiniz şekilde ve büyüklükte kurabiyeler yapın ve tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 25 dakika pişirin. Fındık tozu serperek servis yapın. |