IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Antalya piyazı Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
22 Ekim 2010 01:43
SNOOPY
Cevap: Antalya piyazı

Hayatta en sevdiğim yemek diyebilirim.
21 Ekim 2010 13:03
Sır
Antalya piyazı

MALZEMELER
Kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 su bardağı
Sarmısak (ezilmiş) 4 diş
Tahin 2-3 çorba kaşığı
Limon 2 adet
Sirke 2 çorba kaşığı
Zeytinyağı 2 kahve fincanı
Tuz 2 tatlı kaşığı
Haşlanmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 adet
Taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 demet
Maydanoz (kıyılmış) Yarım demet
Pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 tatlı kaşığı
Domates 2 adet

YAPILIŞI
Fasulyeleri akşamdan sabaha kadar tuzlu su içinde bekletin, şişsinler.Şişmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri orta ateşte tuzlu bol su içinde yaklaşık 20 - 25 dakika ön haşlamaya tabi tutun. Haşlama suyunu dökün. Yıkayıp tekrar tencereye[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Fasulyeleri ikinci kez, yarık yarık olup iyice pişinceye, tencerede çok az haşlama suyu kalıncaya kadar haşlayın ve soğumaya bırakın. Pişmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerden 2 ile 3 çorba kaşığı kadarını alın. Çukur bir kaba[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Çatalla iyice ezin ve üzerine ezilmiş sarmısağı, tahini,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyunu, sirkeyi, tuzu, zeytinyağını katın. Tüm malzemeleri karıştırıp tenceredeki[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerin üzerine döküp harmanlayın ve Borcam’ın dilimli kek kalıbına aktarın. Üzerine kıyılmış taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve maydanozu, pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i katıp karıştırın. Domates dilimleri ve ikiye bölünmüş haşlanmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile süsleyip servis yapın.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı