23 Ekim 2010 10:38 | |
Sır | ızgara sardalya (gelibolu çanakkale) Malzeme: 500 gr.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 çorba kaşığı sıvı yağ 1[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 çay kaşığı tuz Yapılışı: Önce fırın ızgaranızı kızdırın. Sardalyaları temizleyip, yıkayıp kurulayın. Genişçe bir tabağa koyup sıvı yağla yağlayarak tuzu serpin.Unu bir tabağa[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları una buladıktan sonra silkeleyerek fazla ununu atın.Balıkları kızgın ızgaraya koyup her iki yanlarını 4-5 dakika pişirin. Fırından alıp servis tabağına yerleştirerek yanında[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] parçalarıyla servis edin. |