23 Ekim 2010 12:50 | |
Sır | Bilecik mantısı Malzemeler 1 baş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], rendelemiş 1/2 kg[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kıyması 2 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 kg un karabiber tuz HAZIRLANIŞI Hamurdan dört adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yapıp, üç mm kalınlığında açın. Üçer santimlik karelere bölün, içlerine malzemesini koyup, dört ucunu bohça şeklinde birleştirin. Yağlı tepsiye dizip, fırında kızartın. Fırından çıkarttığınızda üzerine kaynamış et Suyu dökün ve ocakta üstünü kapatarak pişirin. Yoğurt ve tereyağ ile Sıcak olarak servis yapın |