IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: çekme (burdur) Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
23 Ekim 2010 14:47
Sır
çekme (burdur)

GEREKLİ MALZEME
1 kilo[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] budu
2 bardak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
3 kaşık yağ
Yarım kaşık saİça
Yeterince tuz
Su
Maydanoz
Karabiber.

YAPILIŞI
1. Önce[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ayıklanır. Parmak dayanacak kadar tuzlu suda ıslatılır.
2. Et dört parçaya bölünür, sekiz bardak suda haşlanır, biraz tuz konur.
3. Tekrar kaynatılır, pişince suyundan alınır.
4. Bu parçalar üzerine bulamaç kıvamına getirilen salça sürülür. Elektrikli kapaklı ızgara üzerine konur, her tarafı nar gibi kızartılır veya etlere salça sürmek sureti ile fırında da kızartılabilir.
5. İki bardak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], dört bardak et suyu ile[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] pilavı pişirilir. Üzerine kızartılmış yağ dökülür, pilav demlendirilir. Büyükçe servis tabağına demlendirilmiş pilav düzenlice dökülür, üzerine kızartılmış etler sıralanır. Hepsinin üzerine kıyılmış maydanoz ve karabiber serpilir. Servis yapılır.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı