25 Ekim 2010 13:51 | |
Sır | Etli ala nazik (gaziantep) 3 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 kase süzme[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 tatlı kaşığı tuz 1 adet al[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yarım kg yağsız[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kuşbaşı 1 çorba kaşığı tereyağı Patlıcanlar közlenir, soyulur ve bardak arkasıyla ezilir. Üzerine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve tuz eklenir karıştırılır. Tavaya yağ konur ısınınca et atılır. Suyunu bırakınca ince doğranmış al[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve tuz eklenir, sunu çekene kadar çevrilir. Servis tabağına[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lu karışım konur, üzerine kavrulmuş et bırakılır. |