IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Etli ala nazik (gaziantep) Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
25 Ekim 2010 13:51
Sır
Etli ala nazik (gaziantep)

3 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 kase süzme[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 tatlı kaşığı tuz
1 adet al[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yarım kg yağsız[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kuşbaşı
1 çorba kaşığı tereyağı

Patlıcanlar közlenir, soyulur ve bardak arkasıyla ezilir. Üzerine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve tuz eklenir karıştırılır. Tavaya yağ konur ısınınca et atılır. Suyunu bırakınca ince doğranmış al[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve tuz eklenir, sunu çekene kadar çevrilir. Servis tabağına[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lu karışım konur, üzerine kavrulmuş et bırakılır.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı