27 Ekim 2010 22:41 | |
Sır | Pancar yaprağı çorbası (giresun) MALZEMESİ: 25-30 pancar yaprağı, 3[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 2 çorba kaşığı katıyağ, 1/2 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], üç çeyrek su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] veya kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 150 gr.kıyma, 1'er fincan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], su, tuz. Kızdırılmış yağda doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları pembeleştirin ve eti de ekleyip kavurun. Yeterince su döküp, kaynatın ve üstüne, ince doğranmış pancar yapraklarını ilave edin. Haşlanmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve ılık suda yıkanmış pirinci, yapraklar yumuşayınca, ilave edin. Kaynayınca,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ununu,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ü, tuzu devamlı karıştırarak ekleyin. Fasulyeleryumuşayıp,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler şişince ateşten alın. Afiyet olsun. |