IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Pancar yaprağı çorbası (giresun) Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
27 Ekim 2010 22:41
Sır
Pancar yaprağı çorbası (giresun)

MALZEMESİ:
25-30 pancar yaprağı,
3[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
2 çorba kaşığı katıyağ,
1/2 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
üç çeyrek su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] veya kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
150 gr.kıyma,
1'er fincan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
su,
tuz.

Kızdırılmış yağda doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları pembeleştirin ve eti de ekleyip kavurun. Yeterince su döküp, kaynatın ve üstüne, ince doğranmış pancar yapraklarını ilave edin. Haşlanmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve ılık suda yıkanmış pirinci, yapraklar yumuşayınca, ilave edin. Kaynayınca,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ununu,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ü, tuzu devamlı karıştırarak ekleyin. Fasulyeleryumuşayıp,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler şişince ateşten alın. Afiyet olsun.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı