IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Sakson pudingi Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
10 Kasım 2010 18:14
Sır
Sakson pudingi

MALZEMELER
1 bardak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yaklaşık ¼ bardak şeker
1 adet vanilya çubuğu
3 çorba kaşığı tereyağı
8 çorba kaşığı un
4 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarısı
½ tatlı kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kabuğu rendesi
1 çorba kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyu
25 gr. kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
4 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]nın akı

YAPILIŞI
Süt,şeker ve vanilya çubuğunu bir tencereye[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].Kaynama noktasına gelinceye kadar ısıtın.Tencereyi ateşin üzerinden alın.Ağzını kapatıp şekerli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ü 20 dakika dinlendirin.Bu sürenin sonunda vanilya çubuğunu tencereden çıkartıp alın. Bir başka tencerede tereyağı eritin.Unu ekleyin.Pürüzsüz bir kıvama gelinceye kadar karıştırarak pişirin.Karışımın üzerine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dökün.Tencere ateş üzerinde iken bir[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teli ile iyice karıştırın.Tencereyi ateşten alın.Bir kenarda ılınmaya bırakın. Yumurta sarılarını iyice çırpın.İçine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kabuğu rendesi,limon suyu ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri katıp pişirdiğiniz karışıma ekleyin. Borcam’ın içini iyice yağlayın.Un serperek her kısmının unlanmasını sağlayın.Kabı ters çevirip fazla unları atı.Karışımı Borcam’a aktarın. Yumurta aklarını köpük köpük oluncaya kadar çırpın.Borcam’daki karışımı fazla karıştırmadan ekleyin. Borcam’ı yarıya kadar kaynar su dolu başka bir Borcam’ın içine oturtun.Çok ağır ateşte karışım ısınıncaya kadar pişirin.Karışım ısınınca Borcam’ı dışındaki kapla birlikte önceden ısıtılmış 175 C’lik fırının orta katına sürün.45 dakika pişirin. Bu süre sonunda pudingi fırından çıkartın,alt-üst ederek bir diğer Borcam’a aktarın.Sakson pudingini dövülmüş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve meyve sosu ile servis yapın.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı