IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Konu: Bulgur Pilavı Tarifi Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
11 Kasım 2010 00:01
Dilara
Cevap: Bulgur Pilavı Tarifi

Desene IFte ziyafet çekecek
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
.
10 Kasım 2010 23:49
Peri
Cevap: Bulgur Pilavı Tarifi

Ay o et yemeğide bir güzeldi bir güzeldi Jessy, böyle parmaklarını yersin. Yine uydurmasyon bir tarif doğaçlama yapıyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ama inanılmaz yakıştırıyorum, kuzu eti, mantar, patates havuç ve kimyon süper olmuştu. Haftasonu doğumgünü masamızıda çekicemmm, tek tek tarifleri vericem
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
10 Kasım 2010 22:12
Dilara
Cevap: Bulgur Pilavı Tarifi

Ağzımın suyu sey etti :p, ellerine sağlık canım.
10 Kasım 2010 21:49
Peri
Cevap: Bulgur Pilavı Tarifi

Bora bende hiçç ölçerek yapmam ama hep tutar öyle fazla su koymam, domates suyu değilde tavuk suyu ve et suyunu cok kullanıyorum. Tereyağı sadece pirinç pilavında kullanıyorum. Katı yağ sağlıksız ama katı yağ ve sıvıyag karıştırıp yapıyorum, e sıvı yağda lezzetsiz oluyor.
Evet midemizde dinlendi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Tatlicadii sağol canım benim
10 Kasım 2010 01:32
Gülce
Cevap: Bulgur Pilavı Tarifi

Ablacım bunu senin o güzel ellerinmi yaptı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) Ellerine, emeğine sağlık harika görünüyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
10 Kasım 2010 01:19
Bora
Cevap: Bulgur Pilavı Tarifi

Bende prinç pilavı ile bulgura dikkat ederim karıştırırken ezmemek için. Tereyağda güzel lezzet katıyor yemeğe. Ben fazla su katmam yemeğe pek. lezzetini alıyor. ya domates suyu ile kaynatırım yada 1-2 ölçek bardakda. Bazıları var ağzına kadar doluduruyor suyu. Bu arada Dinlenmesede olur midede dinlenir
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
10 Kasım 2010 00:50
Peri
Cevap: Bulgur Pilavı Tarifi

Yanındaki et yemeğinin suyunu kullandım eti haşladıktan sonra. Et suyum olmadığında da sizin yöntemle yapıyorum, öyle de gaayet güzel olur
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
. Fakat ben bunda dinlendiremedim pilavı. Fazla suyunu çekemedi, misafirlerim geldiğinden servis yapmak zorunda kaldım.
10 Kasım 2010 00:45
Bora
Cevap: Bulgur Pilavı Tarifi

Karnim açıktı görütüsü bile güzel. Bende yapıyorumda et suyu koymuyorum bide öyle deneyim.
10 Kasım 2010 00:44
Peri
Bulgur Pilavı Tarifi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Malzemeler
1 su bardağı bulgur
2 domates
1 soğan
2 sivribiber
2 su bardağı et suyu
50 g tereyağı
½ yemek kaşığı salça
Tuz

HAZIRLANIŞI

Soğanları ince kıyın, tereyağında hafif kavurun, üzerine doğranmış sivribiberi ekleyin, biraz daha kavurduktan sonra rende domates ve salçaları ekleyin, iyice kavurun.
Et suyu ve tuzu ekleyin, su kaynadıktan sonra bulguru ilave edin. Bulgur piştikten sonra ocağı kapatın, 10 dakika dinlendirdikten sonra servis yapın.
Afiyet olsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı