IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Mamzana salatası Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
30 Kasım 2010 21:49
pyracantha
Mamzana salatası


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





2 adet patlican
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
kozlenmis ve dogranmis
1 adet kirmizi biber
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
kozlenmis ve kucuk dogranmis
2 adet taze sogan
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
kucuk dogranmis
1 adet domates
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
kucuk dogranmis
2 adet carliston biber
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
kucuk dogranmis
3 yk maydanoz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
kucuk dogranmis
Tuz
Karabiber
Sos:
2 dis sarimsak
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
tuz ile dovulmus
1 kap yogurt
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
oda sicakliginda


Uzeri icin:
1 yk sivi yag
1 tk aci kirmizi biber

Servis tabagina
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
kozlenmis patlicanlari yerlestirin. Uzerine kozlenmis kirmizi biber
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
taze sogan
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
domates
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yesil biber ve maydanozu ilave edin. Tuz ve karabiberi serpin. En uste sarimsakli yogurdu koyun. Cicek yaginda kizdirilmis kirmizi biberi yogurdun uzerinde gezdirin ve servis yapin.

Her cesit Kebap ile birlikte ikram edin.
Kozlenmis Patlican:
Patlicanlarin uzerinde catal ile delikler acin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
icinin daha cabuk pismesini sagliyacaktir. Sonra firin tepsisine koyup grilde (broil) yaklasik 35 dakika kozleyin. Bir el ile sapindan tutup bicak yardimi ile soyun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
varsa sert cekirdeklerini cikarin. Kararmamasi icin limonlu suyun icine koyun (2 kap su
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
1/2 limon suyu). 5 dakika kadar icinde birakin. Sonra tel suzgece koyup
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
suyunu suzun.

Patlicani barbeku de de kozliyebilirsiniz.
Kozlenmis Kirmizi Biber:
Biberlerin sap kismini kesin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
cekirdeklerini cikarin ve ortadan ikiye bolun. Dis kismi uste gelecek sekilde firin tepsisine dizin. Firini izgaraya getirip isitin. Tepsiyi ustten 2. rafa yerlestirip 15 dakika kadar pisirin. Zarlarini kolayca cikarmak icin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
kese kagidi veya naylon torba icinde 10 dakika kadar bekletin.

Barbecude kozlerken
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
kirmizi biberlerin disi izgaranin uzerine gelicek sekilde koyun.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı