30 Kasım 2010 21:49 | |
pyracantha | Mamzana salatası Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 2 adet patlican Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. kozlenmis ve dogranmis 1 adet kirmizi biber Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. kozlenmis ve kucuk dogranmis 2 adet taze sogan Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. kucuk dogranmis 1 adet domates Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. kucuk dogranmis 2 adet carliston biber Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. kucuk dogranmis 3 yk maydanoz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. kucuk dogranmis Tuz Karabiber Sos: 2 dis sarimsak Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. tuz ile dovulmus 1 kap yogurt Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. oda sicakliginda Uzeri icin: 1 yk sivi yag 1 tk aci kirmizi biber Servis tabagina Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. kozlenmis patlicanlari yerlestirin. Uzerine kozlenmis kirmizi biber Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. taze sogan Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. domates Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yesil biber ve maydanozu ilave edin. Tuz ve karabiberi serpin. En uste sarimsakli yogurdu koyun. Cicek yaginda kizdirilmis kirmizi biberi yogurdun uzerinde gezdirin ve servis yapin. Her cesit Kebap ile birlikte ikram edin. Kozlenmis Patlican: Patlicanlarin uzerinde catal ile delikler acin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. icinin daha cabuk pismesini sagliyacaktir. Sonra firin tepsisine koyup grilde (broil) yaklasik 35 dakika kozleyin. Bir el ile sapindan tutup bicak yardimi ile soyun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. varsa sert cekirdeklerini cikarin. Kararmamasi icin limonlu suyun icine koyun (2 kap su Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 1/2 limon suyu). 5 dakika kadar icinde birakin. Sonra tel suzgece koyup Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. suyunu suzun. Patlicani barbeku de de kozliyebilirsiniz. Kozlenmis Kirmizi Biber: Biberlerin sap kismini kesin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. cekirdeklerini cikarin ve ortadan ikiye bolun. Dis kismi uste gelecek sekilde firin tepsisine dizin. Firini izgaraya getirip isitin. Tepsiyi ustten 2. rafa yerlestirip 15 dakika kadar pisirin. Zarlarini kolayca cikarmak icin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. kese kagidi veya naylon torba icinde 10 dakika kadar bekletin. Barbecude kozlerken Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. kirmizi biberlerin disi izgaranin uzerine gelicek sekilde koyun. |