15 Aralık 2010 11:00 | |||||
yoSun | Cevap: Burma baklava Dün akşam yedim:p hala tadı damağımda Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
14 Aralık 2010 16:01 | |||||
Nur | Cevap: Burma baklava
sana bunu dıyorum sadece Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
14 Aralık 2010 12:34 | |||||
toLqahan | Cevap: Burma baklava Olsada yesek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
12 Aralık 2010 05:12 | |||||
Sorrow | Cevap: Burma baklava Zıkkımın kökünü yin ;D Nur yapmis'sa kesin zehirlenirsiniz dikkat ;D | ||||
12 Aralık 2010 02:06 | |||||
GÜLL | Cevap: Burma baklava Canım Çekti Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
12 Aralık 2010 01:45 | |||||
Peri | Cevap: Burma baklava Pek güzel görünüyor, ellerinize sağlık Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
12 Aralık 2010 01:30 | |||||
CaqLa | Cevap: Burma baklava Oyy oyy bak cok şımardım şimdiiiiiiii biii biii bitanesin sen yaaaa yavrum benim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
11 Aralık 2010 20:09 | |||||
Nur | Cevap: Burma baklava ben sana yaparım bıtanem sen ıste dağları devıreyım ( çok attım galıba ) : Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
11 Aralık 2010 20:04 | |||||
CaqLa | Cevap: Burma baklava Harika qörünüyor Olsada yesek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
11 Aralık 2010 19:58 | |||||
Nur | Burma baklava Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemesi: 500 gr un 10 gr tuz 2 adet yumurta 1/2 limon suyu 100 gr su 500 gr tereyağ Şurubu için: 500 gr su 750 gr şeker 1/2 limon suyu Şurup ve baklava sıcak olacak şekilde dökülür. Hazırlanışı: Bütün malzeme karıştırılarak sert bir hamur elde edilir. Hamur 30 dakika dinlendirilir. 12 parçaya bölünüp arasına nişasta serpilir ve oklava yardımı ile oldukça ince şekilde açılır. Açma işlemi bittikten sonra yufkalar teker teker ince oklavaya alınıp arasına ceviz konularak rulo şeklinde sarılır, tepsiye dizilir. Dizme işlemi bittikten sonra isteğe göre kesilir. 500 gr tereyağı eritilir, baklavanın üzerinde gezdirilir. 160 derecede yaklaşık 35 dakika kadar pişirilip fırından çıkarılır. Biriken yağ süzdürülür ve şurubu dökülür. dıpnot: siz bu hamuru yapmak için ugraşmayın ben hazır baklavalık yufka alıp 3 er olarak serıp tereyagı erıtıp fırçayla sürüyorum sonra fındıgını dokup oklavaya sarıyorum büzüştürüp oklavadan cıkarıyorum çok daha kolay oluyor her daim yaptıgım tatlıdır hem hafıf hemde güzel Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |