IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Havuç ekşilemesi (kahramanmaraş) Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
24 Aralık 2010 21:22
Sır
Havuç ekşilemesi (kahramanmaraş)

Malzemeler
4 Orta boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1-2 Diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1,5 Su bardağı su
Tuz
Üzerini süslemek için kuru nane
Arzuya göre ekşi

Yapılışı
Havuçlar yıkanır, soyulur, rendenin ince yerinden rendelenir. Üzerine 1,5 su bardağı soğuk su ilave edilir. Havanda dövdüğümüz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları da ilave ettikten sonra tuzumu ekler damak zevkimize göre sumak ekşimizi ayarlarız ve karıştırıp üzerine kuru naneyle süsleriz. Afiyet olsun.

Not: Havuç ekşilemesi, Kahramanmaraş mutfağının nefis acem pilavının yanındaki olmazsa olmazlardandır

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı