20 Ocak 2011 08:53 | |
Sır | Kağıtta pastırma (kayseri) Malzemeler: 100 gr ince dilimlenmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3 adet sivri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 yemek kaşığı tereyağı 4 sap maydanoz 6 dilim[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 6 alüminyum folyo (15x15 cm) Hazırlanışı: 15x15 cm ebadında kesilmiş 6 alüminyum folyonun içi tereyağı ile yağlanır. Folyoların içine ikişer dilim[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yerleştirilir. Pastırmaların üzerine sırasıyla[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dilimleri, sivri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], maydanoz ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dilimleri yerleştirilir ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] büyüklüğünde tereyağı eklenerek kapatılır. Orta hararetli fırında 20-25 dakika pişirin. |