IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Tatlı sucuk (kıbrıs) Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
20 Ocak 2011 09:07
Sır
Tatlı sucuk (kıbrıs)

Gerekenler:
Taze sikilmis[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ün suyu
misir nisastasi
Su
Çok az seker
Anason
Badem
Dizmek icin igne ve iplik

Yapilisi:
Öncelikle[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler iplik yardimiyla yasemin dizer gibi ipe dizilir.
Üzüm suyu, su, nisasta ile seker ve dovülmüs anason bir tencerede muhallebi kivamina gelinceye kadar karistirlir. Henüz sicakken[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler bu karisimin icine batirilir ve bir ipe dizilir. Ipte kuruyunca tekrar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] muhallebisi yapilir ve bu islem[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerin kalinligi yaklasik1-2 santim bir kalinliga (cevreye) erisilinceye kadar devam edilir. Bu islem bazen birkac gün devam edebilir.
Bunun icin sucugun yapilisi genelde yaz aylarinda olur ki disariya asilip kurutulabilsin.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı