IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Yavandan etli patatesli köfte (malatya) Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
23 Ocak 2011 13:25
Sır
Cevap: Yavandan etli patatesli köfte (malatya)

hahah evet Son gunlerde oyle oldu sanırsam (:
23 Ocak 2011 01:39
Bora
Cevap: Yavandan etli patatesli köfte (malatya)

Forumda tavşan kedi köpek kuş izlemekten bende iştah kalmadı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
23 Ocak 2011 01:36
Sır
Cevap: Yavandan etli patatesli köfte (malatya)

Siz acıktınız anladım ben sızı yoksa kolay kolay yemek bolumune gırmezsınız haha (:
23 Ocak 2011 00:28
Su`Perisi
Cevap: Yavandan etli patatesli köfte (malatya)

Valla özendimde hani ellerin dert görmesin canım insallah bir gün o güzel marifetli ellerinden yemek nasip olur o güzel ellerine saglık
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
22 Ocak 2011 23:35
Bora
Cevap: Yavandan etli patatesli köfte (malatya)

Bugünde hep köftelerden gidiyorsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
22 Ocak 2011 23:32
Sır
Yavandan etli patatesli köfte (malatya)

Malzemeler
2 su bardağı yarma
1/2 kg.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
250 gr. parça et
1-2 baş kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
3[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kadar yağ
2 yemek kaşığı salça

Hazırlanışı
Et yıkanır, bir tencerede ateşe konur, bıraktığı suyu çekince yağı ilâve edilerek kızartılır.Küp şeklinde doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konarak sarartılır. Salça ile de birkaç kez karıştırıldıktan sonra suyu ilâve edilir, pişmeye bırakılır.Diğer tarafta; yarma, tuz, su ilavesi ile yoğrulur. Nohut büyüklüğünde parçalara ayrılarak yuvarlanır. Patates yıkanır, soyulur, tekrar yıkanarak büyük küpler şeklinde doğranır. Pişen ete[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve köfteler konur. Tuz atılır, pişirilir, servis tabağına alınır. Sıcak olarak servis yapılır.

Not: Arzu edilirse 1/2 çay bardağı akşamdan ıslatılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ta kullanılabilir. Nohut kullanıldığı zaman, et kullanılmayabilir. Nohut salçalı suda pişirilip köfte ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i ilave edilir.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı