IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Trabzon hurmalı tart Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
25 Ocak 2011 00:09
Sır
Trabzon hurmalı tart

1 kg trabzon[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 su bardağı tozşeker
2 çorba kaşığı nişasta
hamuru için:
2.5 su bardağı un
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
1 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tozu
1 su bardağı toz şeker
125 gr. tereyağı
1 fiske tarçın
muskat
1[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kabuğu rendesi
1[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
buzlu su

2.5 su bardağı un karıştırma kabına alınır. Şeker, kabartma tozu ve toz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eklenerek karıştırılır. Eritilmiş tereyağı,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] muskat ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kabuğu rendesi de eklenerek hamuru hazırlanır. Hamurdan üzeri için
biraz ayrılır. Kalan hamur kalıp büyüklüğünde açılır yağlanmış unlanmış tart kalıbına alınır. İç harcı için;[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar bir kaba alınır. Tozşeker ve nişasta eklenerek blenderle ezilir. Tart hamurunun üzerine dökülür. Daha sonra ayrılmış hamurdan şeritler yapılarak süslenir. Önceden ısıtılmış fırında 170 dercede pişirilir.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı