25 Ocak 2011 11:42 | |
Sır | Erik kızartması (van) Malzemesi : 1 Kâse Çekirdekli kurutulmuş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3 Yemek kaşığı toz şeker 1 Yemek kaşığı katı yağ 1 Çay bardağı dövülmüş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yapılışı : Kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar kısık ateşte 1 çay bardağı su ve şeker ilave edilerek pişirilir suyunu tamamen çekince yağla kavrulur. Servis tabağına alınarak dövülmüş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üzerine serpilir. Genellikle bu tatlı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] pilavı ile birlikte yenilir. |