IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Konu: Düştün… Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
24 Eylül 2011 01:21
Sır
Düştün…


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Dilimden Düştün…



Okyanusun ortasında dalgalarla boğuşmaya, hep dümeni elimde tutmaya, savaş vermeye, fırtınaya, şimşeğe alışmışım; güneşin yüzünü göstermesini yadırgıyorum.
Fark ettim ki; yorgunum çünkü hep tetikte yaşıyorum. Her an kaosa, direnmeye, mücadeleye hazırım. Kanayan bir yürekle nasıl baş edileceğini biliyorum. Bilmediğim, tomurcuk veren bir kalple ne yapılacağı?
Seni unutmak; ömrünü hapishanede geçirip bir gün serbest kalmak gibi! Elinde bavulunla salıverirler hayata hani, açılır hapishanenin büyük demir kapıları, tel örgülerin ötesini görmek için bir adım atarsın. Arkandan demir kapının sesi duyulur, şöyle bir dönüp son defa bakarsın. Özgürsün! Git gidebildiğin yere ama nereye?
Bilmediğin, tanımadığın bir dünyaya, elinde o gereksiz bavulla seyirci kalırsın. İşte, tam olarak böyle bir şey seni unutmak! Garip geliyor…
İçimde acı ve hüzünle kapladığın o yer, artık boş! Yolcusu henüz inmiş bir trenin vagonu gibi yorgun ve kirli; ortalığı temizlemeden, havalandırmadan yeni bir yolculuğa da çıkılmaz ki!
Hem güzel, hem buruk bir tadı var seni unutmanın. Alışkanlıklarından ne zor vazgeçiyor insan! Sigara gibi, zararlı olduğunu bilirsin ama bırakamazsın.
Aklımın sensiz geçirdiği, saymadığım bilmem kaçıncı gününde ruhumdaki huzura karşılık, ne yapacağını bilememe duygusunu hissediyorum.
Bunca kanayan geceden sonra, ne mutluluk verici şey seni unutmuş olmak. Aklımdan çıktın, kalbimden silindin, dilimden düştün! Ve kırıldın!
Candan Ünal

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı