IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Konu: Geleneksel kurban bayramı yemeklerinden olan -Kurban Kavurması- Et Kavurması(Resimli) Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
06 Kasım 2011 11:56
Sevda
Geleneksel kurban bayramı yemeklerinden olan -Kurban Kavurması- Et Kavurması(Resimli)


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Geleneksel Kurban Bayramı Yemeklerinden Olan,
Kurban Kavurması - Et Kavurması.

Malzemeleri

1 kilogram kuzu eti
100 gram kuyruk yağı
tuz, kekik

Yapılışı

Kuyruk yağını küçük parçalar halinde doğrayın.
Orta derinlikte tencereye yağı alıp kızdırın.
Üzerine kuşbaşı doğranmış etleri ekleyin.
Yüksek ateşte etler suyunu bırakana kadar kavurun.
Ocağın altını kısıp yaklaşık 1 saat arada bir karıştırarak kavurmaya devam edin.
Etler yumuşayıp suyunu çekince tuz ve kekik ilave edip karıştırın.
10 dakika sonra ocaktan indirin.
Pilavla servis yapabilirsiniz.

Afiyet olsun..



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kaynak: Alıntılar

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı