IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Konu: Kıymalı Pilav Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
14 Mayıs 2012 17:23
Burce
Kıymalı Pilav


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Malzemeler:

• 250 gr kıyma
• 1 adet çarliston biber
• 1 paket (500 gr) arpa şehriye
• 3 çorba kaşığı margarin
• 5 adet taze soğan
• 1 /2 demet dereotu
• 2 çorba kaşığı ceviz
• tuz
• karabiber

Kıymalı Beyaz Pilav Tarifi:

1 Bir tencerede kıymayı bir çorba kaşığı yağla kavurun. içine ince kıydığınız biberi, tuzu ve karabiberi ekleyip harmanlayın, 1-2 dakika pişirin. Taze soğanları da ilave edip karıştırın ve ateşten alın.
2 Şehriyeyi bol suda 15 dakika haşlayıp süzdükten sonra soğuk sudan geçirin. Şehriyelerin üzerine hazırladığınız kıymalı sosu döküp, harmanlayın.
3 Pilavı servis tabağına alın, üzerine ince kıyılmış dereotu ve ceviz serpip, servis yapın.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı