IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Kesme Hamurlu Kuzu Kulağı Çorbası Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
22 Mayıs 2012 17:25
Liaaa
Kesme Hamurlu Kuzu Kulağı Çorbası



Malzeme Listesi

1 Su B. Kesme Hamur
1 Demet Kuzu Kulağı
1 Kase Yoğurt
1 Yumurta Sarısı
2 Çorba K. Un
1 Su B. Et Suyu
Tuz
Su

Üzeri İçin:
Tereyağı


Hazırlanışı:

Tencerenin içerisine yoğurdu, yumurta sarısını ve unu koyup çırpıyoruz. Üzerine soğuk su ve et suyunu da ekleyip karıştırıyoruz. Kıvamı koyulaştıktan sonra içerisine kesme hamurları döküyoruz.

Kıvamı koyulaşırsa sıcak su ilavesi yapıyoruz. Hamurlar haşlandıktan sonra kuzu kulağını ve tuzunu koyup ocaktan alıyoruz.

Çorbamızı servis tabağının içerisine alıp üzerine eritilmiş tereyağını döküyoruz.



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı