IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Etli Ekmek (Konya) Tarifi Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
29 Haziran 2012 02:15
Ashriel
Cevap: Etli Ekmek (Konya) Tarifi

Canim çekti.
29 Haziran 2012 02:12
akifduru
Cevap: Etli Ekmek (Konya) Tarifi

Enterasan
29 Haziran 2012 02:06
Liaaa
Cevap: Etli Ekmek (Konya) Tarifi

Gezdireceksin kırmızı biberi üzerine süs biberinden 3-4 adet off . Yanına da turşu ve ayran . (Şalgam'da olabilir .)
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kendi evinde hazırladığın malzeme ile bambaşka oluyor tabii .


Konya'da tektir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
28 Haziran 2012 23:38
Neil
Cevap: Etli Ekmek (Konya) Tarifi

Sivasta yiyceksiniz etli ekmeği.
28 Haziran 2012 23:17
Violent
Cevap: Etli Ekmek (Konya) Tarifi

Lahmacuna benziyor. Oldukça iştah kabartıcı.
Emeğinize Sağlık.
28 Haziran 2012 22:29
Sevda
Etli Ekmek (Konya) Tarifi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Etli Ekmek (Konya) Tarifi

Malzemeler:

  1. 5 su bardağı un,
  2. 2-3 su bardağı su,
  3. 1 tatlı kaşığı tuz.
İç Malzemesi İçin:
  1. 500 gram kıyma,
  2. 2 adet soğan
  3. Karabiber, Tuz
  4. 1 çorba kaşığı tereyağı.
Yapılışı:

  1. Konya yöresel yemeklerinden etli ekmek yapılışı için ilk önce, bir kapta un, tuz ve suyu karıştırıp yoğurun.
  2. Hamur kulak memesi yumuşaklığına geldikten sonra hamuru yumruk büyüklüğünde 20 küçük parçaya bölün.
  3. Böldüğünüz her parçayı küçük daire şeklinde açın.
  4. Daha sonra ince doğranmış soğanı kıyma ile birlikte kavurun.
  5. Tuz ve karabiber ilave edin.
  6. Hazırlanan iç malzemesinden bir iki kaşık yuvarlak hamurun yarısına yayın, diğer tarafı üzerine kapatın.
  7. Hamur ve malzeme bitinceye kadar işlemi sürdürün.
  8. Teflon tavada veya sacda hamurları önlü arkalı pişirin.
  9. Üzerine tereyağı sürüp sıcak olarak servis yapın.
  10. Afiyet Olsun.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Alıntı

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı