IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: 4 Bin kişiyle yattı Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
22 Temmuz 2012 14:37
Sue
4 Bin kişiyle yattı

4 Bin kişiyle yattı



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Fransa'da piyasaya çıkacak olan "Mick, *** and Rock&Roll" adlı kitapta dünyaca ünlü The Rolling Stones grubunun solisti Mick Jagger'ın cinsel yaşamı hakkında çarpıcı açıklamalar bulunuyor.

Kitapta Mick Jagger biseksüel ve seks bağımlısı olarak tanıtılıp, beraber olduğu erkek ve kadınların sayısının 4 bini aştığı söyleniyor. Jagger'ın beraber olduğu kişiler arasında ünlü isimler de yer alıyor. Eric Clapton, David Bowie, Rudolph Nureyev, Carla Bruni, Jackie Onassis, Uma Thurman ve Angelina Jolie, bu isimlerden sadece birkaçı.

Jagger'ın ilk cinsel deneyimini İngiltere'de lisedeki bir erkek arkadaşıyla yaşadığı da kitapta yer alan bilgiler arasında.

Biyografide, Jagger'ın dünyaca meşhur kadınlarla dillere destan ilişkiler yaşadığı da anlatılıyor. Bunların başında bugün eski Fransa cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ile evli olan Carla Bruni geliyor. Kitapta Jagger'ın 48 yaşındayken o dönem 23 yaşında olan Bruni ile beraber olmaya başladığı ve ilişkinin 8 yıl sürdüğü aktarılıyor. Çiftin ilişkisinin Jagger'ın dört çocuğunun annesi Jerry Hall tarafından keşfedildiği ve Hall ile Bruni'nin bu nedenle Paris'te lüks bir otelin lobisinde birbirlerine girdikleri belirtiliyor.

Jagger, daha önce eski ABD Başkanı John F. Kennedy ve milyarder armatör Aristot Onassis'in eşi Jackie Onassis'le de beraber olmuş. 1996 yılında ise kendisinden 27 yaş küçük aktris Uma Thurman ile beraberliğini Los Angeles'ta paparazzilerden gizleyememiş. Kitabın bu bölümünde Jagger'ın kendisini Thurman ile Los Angelas'ta bir restoranda öpüşürken fotoğraflayan paparazziyi korumalarına dövdürdüğü, ancak kendisinden davacı olan paparazziye şikayetini geri çekmesi için 350 bin dolar ödemeyi kabullendiği kaydediliyor.

Kitapta, Jagger'ın, bir diğer Hollywood yıldızı Angelina Jolie'yi de uzun süre peşinden koştuktan sonra 1997 yılında The Rolling Stones'un "Anybody Seen My Baby" adlı klibinin çekimi sırasında "tavladığı" anlatılıyor...

Kitapta, Jagger'ın İngiltere kraliçesinin kız kardeşi prenses Margaret ve kısa süre önce ölen şarkıcı Amy Winehouse ile ilişki kurduğuna da değinilmekte.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı