IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Konu: 'Uefa Spartak'ı atabilir' denmiş.Eksik olmuş! Atacaksınız! Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
23 Ağustos 2012 08:48
Lilith
Cevap: 'Uefa Spartak'ı atabilir' denmiş.Eksik olmuş! Atacaksınız!

Cevap verilir, laf ağızlarına tıkanır ama uygulamadada yapılması gerekenler var.Biz bunu yazınca Fenerbahçelilerin işine geliyor tabi ondan atılsın istiyorlar deniyor.Oysa ki alakası yok, hiçbir millet hiçbir milletin liderine inancına yönelik birşey yapamaz, hakları yok buna.Bekleyelim görelim UEFA adaleti sağlayacak mı.
23 Ağustos 2012 03:05
Wes_BorLand
Cevap: 'Uefa Spartak'ı atabilir' denmiş.Eksik olmuş! Atacaksınız!

AYYILDIZ güzel bir cevap vermiş şimdiden.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
22 Ağustos 2012 15:42
Lilith
'Uefa Spartak'ı atabilir' denmiş.Eksik olmuş! Atacaksınız!

Spartak Moskova-Fenerbahçe karşılaşması sırasında Atatürk posterinin ve cami figürünün Moskovalı taraftarlar tarafından yakılması büyük tepkilere neden oldu.



Mücadelenin ikinci yarısında yaşananlar Fenerbahçe'nin rövanş maçı oynamadan turu geçme ihtimalini akıllara getirirken, Spartak Moskova'yı UEFA tehdidiyle karşı karşıya bıraktı. İkinci 45 dakikanın başlama düdüğüyle birlikte yakılan meşaleler yüzünden sahada oluşan duman Rus temsilcisini zorda bıraktı.


Spartak Moskova bundan iki yıl önce Şampiyonlar Ligi'nde MSK Zilina ile oynan maç sırasında taraftarların hem meşale yakması hem de saha içinde güvenlik görevlileriyle yaşadığı arbede nedeniyle 75 bin Euro ceza ve bir maç saha kapatma cezası almıştı. Ancak UEFA, 2 yıl boyunca bir daha tekrar etmemesi şartıyla bu cezayı ertelemişti.

UEFA'nın yaşanan bu olaya seyirci kalmayacağını düşünen Rus basını, Fenerbahçe maçında yakılan meşaleler nedeniyle bu cezanın uygulamaya gireceğini ve takımlarının direkt Şampiyonlar Ligi'nden diskalifiye edilebileceğini yazdı.

SPARTAK MOSKOVA TARAFTARLARINDAN BÜYÜK AYIP

Bu arada Spartak Moskovalı taraftarlar, maç sırasında üzerinde camii figürü olan pankartı, Türk bayrağını ve Atatürk posterini yaktı. Ukrayna ve Polonya'nın düzenlediği EURO 2012 sırasında da grupta oynadıkları Polonya maçında da taraftarları olay çıkartan Rusların, dünkü maçta da sergilediği tribün olayları dehşete neden oldu. UEFA gözlemcisinin, Spartak tribünlerinde Türk bayrağının yakılmasını raporlarına yazdığı öğrenildi. Moskovalıların özellikle Atatürk posteri ile cami figürünü yakması Türk taraftarların tepkisine neden oldu. Bilindiği gibi Almanya'daki adına Pro Köln denilen aşırı sağcı grup, Köln'de yapılması planlanan camiye karşı çıkıyor. Spartak taraftarlarının bu hareketi de Pro Köln'lerin tepkisine benzetildi.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı