IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Konu: Allı güllü Tarifi Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
27 Eylül 2012 15:52
Violent
Allı güllü Tarifi

Allı güllü Tarifi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler


  • 2 su bardağı su
    3 çorba kaşığı buğday nişastası
    2 çorba kaşığı tozşeker

    Gül sosu için:
    1 lt’lik kavanoz dolusu gül yaprağı
    1 adet limonun suyu
    1 su bardağı tozşeker
    1 su bardağı su


Allı güllü Yapılışı


Şerbet için, yıkanmış gül yaprakları, şeker, su ve limon suyunu kavanoza koyup, 1 gün boyunca güneşte bekletin. Muhallebi için, su, nişasta ve şekeri tencerede devamlı karıştırarak kaynatın. Gül formunda silikon kalıplara döküp, en az 2 saat buzdolabında bekletin. Servis için şerbeti süzüp, kalıplardan çıkarılan muhallebinin üzerine dökün. Gül yaprakları ile servis yapın.




Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı