22 Ekim 2012 15:33 | |||||
Violent | Cevap: Kolay Cezerye Tarifi
En büyüğünü bana ver ben midemde bölerim onları Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
22 Ekim 2012 15:11 | |||||
Liaaa | Cevap: Kolay Cezerye Tarifi Fotoğraf makinesinin azizliği işte hıh . Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
22 Ekim 2012 15:08 | |||||
Violent | Cevap: Kolay Cezerye Tarifi Gene büyük yapmış az ufak etsene şunları herkez yesin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
22 Ekim 2012 14:53 | |||||
Liaaa | Cevap: Kolay Cezerye Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Şuan itibariyle yapılmıştır . @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], gününe ikram edebilirsin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
30 Nisan 2012 23:14 | |||||
AnqeL | Kolay Cezerye Tarifi Pratik Cezerye Tarifi Evde cezerye nasıl yapılır Evde kolay cezerye yapabilmek için gerekli olan malzemeler: 2 su bardağı ince rendelenmiş havuç 60 g. (4 çorba kaşığı) toz şeker 250 ml. (1 su bardağı) su 30 adet Ülker pötibör bisküvi ½ su bardağı ince çekilmiş fındık veya ceviz içi 2 çay kaşığı gül suyu Bulamak için ½ su bardağı toz hindistan cevizi ½ su bardağı iri çekilmiş fındık, antepfıstığı veya ceviz içi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Cezerye Yapılışı Havuçları teflon bir tencereye koyun ve üzerine şekeri ile suyu ilave ederek bir taşım kaynatın. Ateşi kısıp kapağını kapatarak 5 dakika yumuşamaya bırakın. Bisküvileri küçük parçalara kırın. Havucu ateşten alın. Biraz ılıyınca içine bisküvileri kırarak atın. Fındık veya ceviz içini ve gül suyunu ekleyip, elinizle yoğurarak yapışkan bir hamur haline getirin. Elinizi ıslatarak bu hamurdan, cevizden biraz daha ufak parçalar koparıp, avucunuzun içinde yuvarlayarak top şekline getirin. Eşit miktarlarda iki ayrı tepsiye ayırın. Hazırladığınız hamurun tamamı yuvarlanınca bir tepsideki cezeryelerin üzerine hindistan cevizini diğerine ise iri çekilmiş fındık, antepfıstığı veya çeviz içini serpin. Tepsileri sallayarak cezeryelerin bu malzemelere bulanmalarını sağlayın. Buzdolabında 1 saat soğutun ve ardından bir tepsiye dizin, servis yapın. Afiyet olsun |