IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Karıştırılarak Kızartılmış Limonlu ve Kişnişli Tavuk Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
02 Kasım 2012 19:47
Zen
Karıştırılarak Kızartılmış Limonlu ve Kişnişli Tavuk


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler



  • • 2 çorba kaşığı nebati yağ
    • 450 gr. derisi alınıp doğranmış tavuk göğsü
    • Çekirdeği çıkarılmış kırmızıbiber
    • 2 diş sarımsak
    • 1 yeşil soğan
    • Çekirdeği çıkarılmış taze acı yeşilbiberler
    • 1 çay kaşığı ince doğranmış zencefil
    • 2 çay kaşığı of siyah soya sosu
    • 2 limonun suyu


    • 100 ml hindistancevizi sütü
    • Bir avuç dolusu kişniş


Karıştırılarak Kızartılmış Limonlu ve Kişnişli Tavuk Yapılışı



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

1.
Yeşil biberleri kırmızıbiberi, sarımsağı ve yeşil soğanı küçük dilimler halinde kesin ve Braun Multiquick 7 Kablosuz ve büyük doğrayıcı kabını kullanarak ince ince doğrayın.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

2.
Bir wok ya da geniş bir kızartma tavasını iyice ısınıncaya dek ıstın ve nebati yağı ekleyin. Tavuğu yüksek ateşte etin tamamı kahverengileşinceye kadar 2-3 dakika kızartın.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

3.
Doğranmış sebzeleri ekleyip altın kahverengi bir renk alıncaya kadar 3 dakika karıştırarak kızartın. Siyah soya sosunu, limon suyunu ve Hindistancevizi sütünü ekleyin.






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

4.
Yüksek ısıda, tavuğun içi pişene kadar kızartın. Biraz kişniş yaprağıyla süsleyip hemen servis edin.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı