02 Kasım 2012 19:47 | |
Zen | Karıştırılarak Kızartılmış Limonlu ve Kişnişli Tavuk Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler
Karıştırılarak Kızartılmış Limonlu ve Kişnişli Tavuk Yapılışı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 1. Yeşil biberleri kırmızıbiberi, sarımsağı ve yeşil soğanı küçük dilimler halinde kesin ve Braun Multiquick 7 Kablosuz ve büyük doğrayıcı kabını kullanarak ince ince doğrayın. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 2. Bir wok ya da geniş bir kızartma tavasını iyice ısınıncaya dek ıstın ve nebati yağı ekleyin. Tavuğu yüksek ateşte etin tamamı kahverengileşinceye kadar 2-3 dakika kızartın. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 3. Doğranmış sebzeleri ekleyip altın kahverengi bir renk alıncaya kadar 3 dakika karıştırarak kızartın. Siyah soya sosunu, limon suyunu ve Hindistancevizi sütünü ekleyin. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 4. Yüksek ısıda, tavuğun içi pişene kadar kızartın. Biraz kişniş yaprağıyla süsleyip hemen servis edin. |